Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie plná překvapení vypráví o dvanáctiletém Maxovi, který si ve škole užívá nekonečného šikanování nejen od starších a větších dětí, ale dokonce i od ředitele. Když se dozví, že otec získal práci v Chicagu a rodina se tam bude stěhovat s ním, rozhodne se, že se svým trapičům konečně postaví a udělá všechno, čeho se doposud neodvážil. Jenže to má háček, když je v nejlepším, zjistí, že otcovy plány selhaly a žádné stěhování nebude! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

TerP 

všechny recenze uživatele

Možná to působí dětinsky, ale stejně... tohle mě dostalo hned... Když si potřebuju odpočinout, nebo jen tak oddechnout, je tu tohle dvd... Naprosto skvělá oddechovka, ale jen pro ty, co si potrpí na dětských filmech a pohádkách :) Trošku fantastické, ale co už, i u vysněného světa se dá relaxovat :) ()

Reklama

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Nebudem tu rozoberať trápnosť a otrasné herecké výkony tejto snímky, to si môže každý domyslieť už z plagátu. Chcel by som sa ale vyjadriť k tomu, že tento film je natoľko stupídny, až mi pripadal ako film o desaťročných, ktorý vymysleli, napísali a zrežírovali iní desaťroční (možno po zhliadnutí nejakého filmu na štýl Prci, prci, prcičky). Ešte stále nepochopím, ako som bol schopný dopozerať to do konca, ale rád by som varoval každého, aby sa tomuto filmu vyhol. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama