Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alicia Charlesová je úspěšná právnička, která stojí před těžkým případem. Will Hillinger, světoběžník a hudebník, si chce adoptovat devítiletého Linuse, kterému umřeli rodiče. Jeho příbuzenství k Linusovi je však dosti vágní, nicméně Anna se stejně rozhodně tenhle případ převzít. Sama totiž zavinila nehodu, při které Linusovi rodiče přišli o život, ale kvůli ztrátě paměti si na ní nevzpomíná. O to víc chce, aby byl Linus šťastný. Nejprve musí prověřit, zda je Will schopen se o chlapce postarat. V průběhu celého případu se jí vrátí paměť. Po náhlém objevu ještě dalšího příbuzného, který také jeví zájem o Linuse je nucena nasadit všechny své schopnosti, aby soudní spor vyhrála a Linusovi zabezpečila klidný život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

kiki1 

všechny recenze uživatele

Je to sice dost klišovitý film s lehce předvídatelným dějem, ale viděla jsem spousty filmů, které byly nesrovnatelně horší. Takový průměr, na který se docela dobře koukalo. ()

Lou_Pagi 

všechny recenze uživatele

Asi tak, jak píše Kiki. Odpad to není, myšlenka je dobrá. I obhajování některých "špatných" výchovných prostředků strýce získaly kladné body. Právnička je přesvědčivá, její manžel moc ne, herecký výkon strýce, ten jako by si hrál svou vlastní píseň k jinému filmu, chlapec, tak ten se s herectvím potkal nejspíš teprve při natáčení. Od druhého setkání právničky s kamarádkou, jsem jen čekal, kdy si rozvzpomene, že ji zradila. Většina podobných filmů, má ode mě max. 1 hvězdičku za marnění mého času. Toto je taková oddechovka. ()

Reklama

Galerie (25)

Reklama

Reklama