Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední přeživší příslušníci lidského rodu, zatímco hledají v kosmu obyvatelnou planetu, nouzově přistávají na zdánlivě pusté, nehostinné planetě, na které se však rojí krvelační mimozemšťané a záhadní postapokalyptičtí bojovníci. (Film+)

Recenze (17)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak jasně, že je to béčko, jasně, že to připomíná díl "Hvězdné brány" a není to až tak nutně nápadité, ale vidět po dlouhé době Kevina Sorba bylo fajn, ale ještě více fajn byly některé ty parádní masky. Fajn, na digitální triky se taky nezapomnělo, ale pár těch masek - a opravdu povedených - mě prostě potěšilo. Navíc mi to místy nepřišlo ani tak kýčovité. ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Dva body za hezkou přírodu a sympatickou Danielle Chuchran. Zábavná kombinace kosmických lodí, supermoderních komunikačních prostředků a bitek na luky a naostřené klacky. Masky jsou směšné a nevysvětlitelné, hlavní postava (herečka nebo dubl) předvádí dobré atletické a horolezecké výkony, Sorbo se jen válí v rokli. ()

Reklama

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Neočekávajte nic světoborného. Vypadá to jako takové to klasické céčko, na kterém se zaučují noví grafici, kaskadéři, maskéři a ostatní podpora, aby si mohli do životopisu připsat nějakou položku do začátku (speciální efekty na dnešní poměry nic moc, kaskadéři a maskéři pochvala). :-) Ovšem nedokážu posoudit, co je na tom pravdy, protože co tak koukám do historie, tak nejen Sorbo, ale ani hlavní herečka a režisér nejsou úplnými nováčky v branži. Mimochodem přemýšlím, zda zdejší jméno Sorbova kapitána (Hunter) je cílený homage na jeho předchozího kapitána (Hunt ze seriálu Andromeda). :-) ()

Nerine 

všechny recenze uživatele

Krásnou přírodu a dobrý výkon herců totálně přebíjí nelogičnost scén a vlastně celého příběhu. Hlavní hrdinka podle mě podává sakra dobrý výkon, když se probíjí příběhem. Na film se dobře kouká, ale jediný smysl v jeho zhlédnutí je v tom, že se člověk podívá na hezkou přírodu, hezké herce a posune své hranice trpělivosti a názorů na hladinu hlouposti ve světě filmu. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Sci-fi akční fantasy ultra béčko se sympatickou kráskou Daniellou Chuchran, která přistane na jakési planetě s nepřátelskými domorodci a kreaturami, kde to vypadá apokalypticky jak v Mad Max. Neskutečně levná záležitost točená buď na modrém pozadí nebo venku v poušti. Za přírodu, za Daniellu a za kdesevzaltusevzal Kevina Sorba (!) aka Herkules jedna hvězda. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • V úvodním voice-overu je řečeno, že když Země spadla z oběžné dráhy, byly použity urychlovače částic, aby se ji pokusily obnovit. Neexistuje žádný důvod, proč by se oběžná dráha Země – nebo jakékoli jiné planety – měla náhle změnit, ale i kdybychom to pro účely filmu přijali, urychlovače částic by byly pro pokus o nápravu situace zcela zbytečné. Pohybují pouze částicemi – subatomárními částicemi – a i při rychlostech blízkých rychlosti světla je jejich hmotnost tak nepatrná, že by na pohyb Země neměly žádný vliv. (Johnny.ARN)
  • Tento film byl financován prostřednictvím kampaně na Kickstarteru. Pokud jste přispěli dostatečným množstvím peněz, mohli jste být uvedeni jako přidružený producent. (Johnny.ARN)
  • V tomto filmu hraje Kevin Sorbo kapitána Huntera. V televizním seriálu Andromeda (od r. 2000), který se také odehrával ve vesmíru, hrál také kapitána Hunta. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama