Reklama

Reklama

Mimi šéf

  • USA The Boss Baby (více)
Trailer 18

Obsahy(1)

Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku. (CinemArt)

(více)

Videa (24)

Trailer 18

Recenze (302)

malylada 

všechny recenze uživatele

Námět není špatný, bohužel se nepodařilo z toho vyždímat dostatečně zábavy a humoru. Docela mě překvapilo, že příliš hláškování nefunguje a nic originálního Mimi šéf nepřináší. Pár situací pobaví, včetně akce, ale většina stopáže vyloženě nudí a během projekce jsem málem usínal. Závěr je utahaný až běda a přemýšlel jsem, kde se poděl tvůrčí nápad. Když budu milostivý, tak chabý průměr.......5/10 ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Perfektní animák, doporučuju shlédnout v originále. Nakřáplý hlas mimi bosse, který jakoby za sebou měl 50 let života a několik flašek whisky tomu dodává správný šmrnc a celkové špičkování mezi ústřední dvojicí bratrů sedí, jak ta mimi prdel do plenky. Celkový přesah pohádky, který se tu do jisté míry vyskytuje taky pohýbe žlučí. Doporučuju, perfektní pohádka, jak pro dospělé, tak pro ty menší, co vládnou světu. ()

Reklama

DA_NO 

všechny recenze uživatele

Už od přečtení synopse tohohle filmu mi byla jasná jedna věc: bude to originální. Po shlédnutí traileru mi byla jasná další věc: bude tam spoustu infantilních jednoduchých vtipů pro děti a bude to mít jednoduchou dějovou strukturu, kterou má dnes každý druhý animák: hlavní postava se má dobře, připlete se tam další postava, která dobrý život hlavní postavy pokazí, následují nesváry, spolupráce, dojemná chvilka a vyvrcholení, kde si navzájem obě postavy pomůžou. A všechny tyhle tři aspekty se po shlédnutí vyplnily - příběh byl originální, infantilní humor tam byl (ale méně, než jsem čekal) a ta dějová struktura byla doopravdy taková, jak jsem popisoval. Co ale překvapilo byl ten "dospělejší humor", který se tam vyskytoval v docela hojné míře (hlášky typu "Neprojdeš dál!" nebo "Sorry jako" byly doopravdy vtipné) a originální charakter dvou hlavních postav (hlavně Mimi šéfa). Co naopak naštvalo byl hlavní záporák, který nebyl absolutně ničím zajímavý a měl neskutečně neoriginální příběh. 60% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z těch lepších, zábavnějších animáků - a to nejen díky desítkám odkazů na celosvětově populární filmy jako Kick-Ass, Spider-Man, Toy Story, Indiana Jones apod. Oceňuji i více než časté pomrkávání na dospělou část publika v podobě sofistikovanějších fórů (letuška, management), které děcka prostě nemůžou pobrat. A z té krátké hororové vsuvky na začátku mrazilo i mě! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to nijak skvělý animák, nemá vyloženě originální příběh, ale prostě si nemůžu pomoct, Alec Baldwin, i když jen namluvením, byl v hlavní role skvělý a jeho mimi šéf je prostě skvělá postava. Ostatní už je takové celkem obyčejné, ale on to díky svému smyslu pro humor a načasování skvěle táhne. A jo, humor je zde dobrý. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (11)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. března 2017 na Miamském mezinárodním filmovém festivalu. (BMW12)
  • Baby šéf je piaty film od DreamWorks Animation, ktorého predlohou bola detská kniha, zároveň piaty film s potitulkovou scénkou. (LuiCJ)

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama