Reklama

Reklama

Recenze (4)

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Druhý díl nepřišel s ničím novým a ani originálním, tudíž opakování toho, co už jsem viděl, působí tak nějak nudně a nevýrazně. Scénář přitlačil na pilu a z Kilera se stala crazy komedie po Polsku, což není zrovna to pravé ořechové pro můj filmový jazýček. Další z řady zbytečných pokračování, ale naštěstí tady to aspoń neuráží, tak jako u jiných. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dvojky su regulerne podradne filmy ... ci v USA, ci v Polsku ... Rumunsku ...... maloktora vojka prekonala jednicku, Tu sa Machulski uz len trapil, humor je ubohy ...... 20 % ()

Reklama

MarekT 

všechny recenze uživatele

Zdejší slabá hodnocení jsem bral spíše s rezervou a věřil jsem v co nejlepší navázání na první díl. Bohužel však musím konstatovat, že si Machulski poprvé vybírá slabší chvilku (byl to v pořadí sedmý viděný film od něj). Jestli - jak už jsem psal u jedničky - původní příběh je výborně napsaný a postavy dokáží fungovat jak ve vážném duchu, tak jako nositelé humoru, pokračování vlastně není ničím jiným, než kopírkou Vabanku II (který přitom jako sequel ve své jednoduchosti funguje výborně), ze zavedených postav jsou tak trochu karikatury sebe samých (s výjimkou té hlavní) a ty nové bohužel nejsou pro zdejší fikční svět příliš velkým obohacením. Přesto si tento film nezasluhuje ani na vteřinu zatracovat, už jen kvůli stále fungujícím dialogovým výměnám Pazury se Stuhrem, o scénách s Katarzynou Figurou nemluvě, ty jsou mým osobním favoritem a zasluhují si nálepku "lze vidět kdykoliv". Navíc, když si vezmu, že toho samého roku u nás v Česku vznikly hned dvě komedie s tím samým otřepaným tématem záměny (třetí pokračování majora Maisnera plus Sobotovo "Nebát se a nakrást") a vzpomenu si na jejich úroveň, tak se naši severní sousedé nemají za co stydět. 60% ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu nic nového, přesto jsem se královsky bavil. :) Cezary Pazura a Jerzy Stuhr jsou vynikající komediální herci. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama