Reklama

Reklama

Come Back to Me

Trailer

Obsahy(1)

Sarah (Katie Walder) trpí po ťažkej autohavárii veľmi častými výpadkami pamäte, kvôli ktorým má psychické problémy. Situácia sa ešte zhorší vtedy, keď zistí, že je tehotná, napriek tomu, že jej manžel (Matt Passmore) je neplodný. V tom čase sa objavuje sused Dale (Nathan Keyes), ktorého správanie je zvláštne. Je možné, že by mal situáciu, do ktorej sa Sarah dostala, na svedomí práve on? Sarah sa rozhodne umiestniť do svojho domu skrytú kameru, a tá jej neskôr odhalí zábery, ktoré poznačia celý jej život. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Ženská sa po autonehode ocitá vo víre podivných udalostí a predstáv, kedy sama nevie čo je reálne, čo nie a či šibe jej, manželovi alebo nikomu. Keď jej to však doma už začne prerastať cez hlavu, nadrbe na strop kameru, aby následne objavila niečo desivé... Tento krát to síce nie je paranormálna shittivity, ale niečo trochu iné, čo však ten film z biedy aj tak nevytrhne. Pretože to strašne vyčerpáva tým, že hlavnej hrdinke prepína, nevie čo so sebou a keď sa už deje niečo zaujímavé, tak sa zobudí a divák dostane facku. Žiadne zadosťučinenie bohužiaľ neprichádza ani vo finále, takže je lepšie ten film obísť a zastaviť sa radšej pri inom, zo stoviek s podobným námetom, ktoré ale dokážu viac než len nasrať. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Film je natočen na základě povídky a v knižní podobě musela být opravdu zajímavá. Když bylo Daleovi 14 let, jeho otec zabil jeho matku a objevil v sobě dar. Matku přivedl zpátky k životu. O několik let později, když už je Dale dospělý mladík se stěhuje do nového sousedství, kde si oblíbí novou sousedku, která je podobná jeho matce. Každý večer ji chodí zabíjet a znovu obživovat, aniž by si něco pamatovala. Samozřejmě se film odvíjí očima "hrdinky" takže i když divák ví, že její soused je podivín a ty noční můry o zabíjení jsou skutečné, pořád se motáme na tom mrtvém bodě, kdy hrdinka musí dojít k závěru, že její soused je psychicky labilní vrah s darem obživovat. Film nenudí a drží pozornost, ale fantas-magorijní zápletka se prostě lépe čte v minipovídce. ()

Reklama

RobLord 

všechny recenze uživatele

Zajímavý a originální nápad, který hádám lépe funguje v knize "The Resurrectionist" od Wratha Jamese Whitea než ve filmu. Nicméně se jedná o snímek koukatelný: 40%. SPOILER: Originalita nápadu tkví v tom, že vyšinutý jedinec Dale má schopnost oživovat mrtvé, kteří jsou zároveň oběti jeho vražd - zabíjením navazuje Dale kontakty se ženami. Dale vytváří cykly smrtí a znovuzrození. Jeho vlastní matka je týraná myšlenkami na to, jakou porodila zrůdu. Psychicky zničená žena páchá sebevraždy, avšak její zázračně nadaný syn jí nedovolí zemřít. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mysteriózní thriller se zajímavým nápadem. A nevybavuji si, že bych v tom velkém množství filmů viděl něco podobného. O snímku je lepší nevědět vůbec nic, protože jakákoliv zmínka se stává spoilerem. Každopádně lze poznamenat, že příběh tak trochu připomíná ty s časovou smyčkou, z níž není jednoduché se dostat. Celkově film za 3*, ale oceňuji závěr, který byl naprosto logický. A poslední záběr nechal, a to kvituji, autor na divákovi, nechť si ho přebere, jak chce. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Těžký film k hodnocení. Nejlepší je nic o něm nezjišťovat, protože všichni zde do komentářů píšou spoilery, které na první pohled vůbec nekorespondují jeden s druhým a vypadají, jak kdyby každý psal o jiném filmu, ale v jádru jsou to všechno doopravdy spoilery. Je to levné béčko až hrůza, je to zvláštní, mixujou se zde uvěřitelné a neuvěřitelné žánry a hned několik motivů najednou a je to zároveň originální a zároveň už stokrát viděné. Co vám budu říkat, těžko hodnotitelné. Je to dobře, nebo je to špatně? Sám vlastně nevím, protože takhle divný koktejl, který by byl zároveň plnohodnotným filmem, jsem snad ještě neviděl. A závěr teda taky překvapil. Velmi zajímavý film, na který se bude dobře pamatovat. ()

Reklama

Reklama