Reklama

Reklama

To byl zítra flám 2

  • USA Hot Tub Time Machine 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když je Lou, který se stal "otcem internetu", zastřelen neznámým útočníkem, Jacob a Nick se znovu vracejí strojem času ve vířivce do minulosti, aby zachránili svého přítele. Nechtěně však přistanou v budoucnosti s Adamem juniorem. V pokračování originálního komediálního hitu teď musejí změnit budoucnost, aby zachránili minulost - což je vlastně přítomnost. (HBO Europe)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (96)

angel.CZ 

všechny recenze uživatele

Po průměrném prvním dílu, byla jen otázka času kdy se bude chtít zase někdo v Hollywoodu napakovat a udělá se další trapné, suché a bez pár hlášek i nudné pokračování. Přesně 5ti letech se tak stalo a vznikl tenhle nemastný a neslany paskvil, kde se sice pobavíte, ale takovým způsobem, že je vám vlastně i trapně za sebe. Na nedělní odpoledne (bez dětí!!) či jako kulisu se to dá využít vždy, ale to i plno jiných věcí, třeba jako umýt nádobí, osprchovat se apod. 30% ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Po sympatické, ale ničím převratné jedničce, která mě štvala spíš odfláknutým zpracováním, přichází dvojka, o kterou nejspíš nikdo neprosil. Tvůrci bohužel přidali spíš na fekálním humoru (ne že by ho v jedničce bylo zas tak málo) a většina kouzla je v tahu. Navíc ve většině stopáže se neobjeví John Cusack, takže to všechno táhne především trio Corddry, Robinson a Duke, kteří se až moc spoléhají na opakované hláškování. Přibráním Adama Scotta se kvalita sice mírně pozvedla, ale nikterak výrazně. Pro fanoušky Community a/nebo Silicon Valley je příjemným bonusem účast Gillian Jacobsové, resp. Kumaila Nanjianiho. Všehovšudy to za lepší než dvě hvězdičky ovšem není. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pokračování, až nechutně parazitující na perfektním prvním díle, který byl opravdu zábavný, nápaditý, vtipný, kulervoucí, tohle je ale prostě už jen nesoudné vyždímání původního námětu, které má daleko blíž ke trapnosti a nudnosti a v porovnání s jedničkou jde o naprosto připitomělou záležitost a strmý pád na čumák. Jediné, co snad zůstalo tedy alespoň trochu na úrovni, a to nejen s ohledem na první díl, je obsazení, které je nadále poměrně zábavné a výrazné, ikdyž nutno zároveň podotknout, že přestože mám Robba Corddryho neskutečně rád, tak pro mě je hvězdou vedlejších rolí, ve kterých je vždy naprosto nepřehlédnutelný a svými výstupy si pak většinou krade i filmy sám pro sebe, ovšem na utáhnutí hlavní role prostě nemá a chvílemi ho zkrátka bylo až moc a spíš působil až rušivě a otravně, ostatní mu ale naštěstí slušně sekundovali a doplňovali ho, takže v tomto ohledu ještě ok. Samotná zápletka byla ale už jen jeden šílenej vejšplecht bez hlavy a paty, mě to chvílemi nedávalo ani moc smysl, no prostě hrozný, nesmyslný vopruz. Vtipnost pak sice v určitých momentech fungovala, ovšem v poměru s trapností byla prohrávajícím a smršť vulgarit toho tentokrát také moc nezachránila. Pro mě jde zkrátka o zcela posraný pokračování, které nemělo vůbec vzniknout a pokud ano, tak z úplně, ale opravdu z úplně, jiného scénáře. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola skvelá. Myslím si, že z námetu tvorcovia vyžmýkali všetko už v prvom filme a toto pokračovanie je už tak povediac zbytočné, pretože sa tu už varí z vody. Na druhú stranu je to stále veľmi veľká sranda vďaka niekoľkým humorným situáciám a jednotlivým postavám, ktoré s hláškami rozhodne nešetria. Dosť mi tu však chýba John Cusack z jednotky, ktorý dokázal, že je aj skvelý komediálny herec. Hudba nehrá druhé husle a zaznejú veľmi pekné piesne. Snímka má rýchle tempo a nenudí a príbeh a scenár je v skutku kvalitný. Myslím že snímok ocení každý fanúšik komédie, pokiaľ nehľadá niečo náročné. A vlastne je to po jednotke povinná jazda. ()

Moena 

všechny recenze uživatele

Je to marný, je to marný, je to marný. Točit dvojky komedií tak, že se pokusíme zopakovat vtipy z jedničky, akorát v jinačím kabátě prostě nefunguje. Dialogy jsou při nejlepším trapné, každá potenciálně vtipná scénka je roztažená do nesnesitelné délky a hlavně základní premisy filmu (cestování časem/budoucnost) přinesou jen málo zajímavých nápadů a i ty zašlape postupně do země scénáristická neschopnost a trapný fekální humor. I to cestování časem je většinou úplně blbě a nedává smysl. Jednička byla docela zajímavá a originální. Dvojka je katastrofa. Snad někoho nenapadne v tom pokračovat. A jestli tak, snad zase s Johnem Cusackem. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • V tejto časti sa už neobjavil herec John Cusack, pretože jeho postava bola nahradenou inou. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama