Reklama

Reklama

Svéráz národního lovu

  • Rusko Osobennosti natsionalnoy okhoty (více)

Obsahy(1)

Mladý Fínsky mladík sa vyberie do Ruska na vysnívaný tradičný ruský lov. Zo sna však rýchlejšie vytriezve, ako z litrov ruskej vodky a samohonky ktorú dobrovoľne vypije lebo patrí k ruským zvykom. Partia, ktorá s zišla na love nemá asi v pláne uloviť nič živé, ale sa riadne spiť do nemoty. Nemožno sa preto čudovať, že i yetti sa zrazu stane skutočným. (andykovac)

(více)

Recenze (215)

PDcz 

všechny recenze uživatele

1* hvězdička 80%.. samé vysoké hodnocení.. hmm.... Nám se to nelíbilo. Po 10-ti minutách jsme se nudili, ale chtěli jsme mu dát šanci. Bohužel se ani pak nic nezměnilo. Buď jsme to totálně nepochopili, nebo jsme totálně jiní než zde hodnotící. [X] Minus 4**** hvězdičky Za divnej film, který nám zas tak vtipnej nepřišel. Možná kdybysme u toho pili vodku jako ti ve filmu, mohl by to být grandiózní zážitek. Ale bylo by nám pak stejně jako po skouknutí tohoto dílka. Jednu hvězdu jsme nechali, tuším, že jsem se 2x pousmál. [X] Tradiční ruský lov nepatří do naší kategorie vysněných zážitků. Nebo to nebylo tím lovem? ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Tady to sice všechno začalo, a přestože s ruskýma ožralama sympatizuji, tak se mi to nezdá lepší než nástupce. Snad to ani nebylo tolik vtipné a ke všemu děj mi přišel strašně zmateční a to i kdyby odstranili tu vsuvku "ze středověku". U komedie ten děj nemusí dávat smysl, ale skákalo se nesmyslně z jedné scény na druhou. ()

Reklama

piranha 

všechny recenze uživatele

Fascinace vodkou jakožto nezbytnou položkou denního režimu mě skutečně nepřesvědčila. Zdá se, že se Rusové přece o něco snažili, ale vůbec se to nepovedlo. Místy jsem ani nechápala dialogy, které měly být vtipné. No, zřejmě nějaký svéráz národního humoru. A kde schrastili takovou bandu pseudofešáků, to by mě taky zajímalo. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Příliš se mi film nelíbil. Pár úsměvných momentek k vidění samozřejmě je, ale jinak na mě film působil tak nějak kakaově. Kuzmič byla hrozně fajn postavička a starala se vlastně o většinu toho vtipného. Naopak hlavní finský hrdina mi lezl každým záběrem více na narvy. Družina si jela opít držku do přírody a on chtěl stále ulovit nějaké to zvířátko. K filmu doporučuji konzumovat vodku a připíjet s hrdiny kdykoli se naskytne příležitost. Za sebe dávám 2*, neboť mi to nepříjde až tak vtipné, jak se zde lze dočíst. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Pro mě je to zahraniční komedie všech dob! Bavila jsem se od začátku do konce, kdy jsem se nesmířila pouze s jedním zhlédnutím, ale několikerým v našem Minikině kavárna. Určitě doporučuji, ale jedině v původním znění s titulky. Český dabing je hrozný, víc si to užiju právě v ruštině. Kultovní hlášky jsou prostě nesmrtelné jako je generálův přípitek: "přípitek musí být krátký jako výstřel, jinak nezbude čas na rekreaci" nebo scénka s krávou v úložném prostoru pro bombu v bombardéru s hláškou "no co, taky by ses zapřel, kdyby Ti šlo o život" mě v kině napoprvé doslova smíchem složila pod sedadlo! Dávám deset hvězdiček z pěti! ;-) ()

Zajímavosti (2)

  • Letoun stojící na letišti, do kterého nakládají Kuzmichovu (Viktor Bychkov) krávu, je modernější Tu-22 M3, zatímco v záběru na dráze následně pojíždí a startuje starší verze TU-22 M2. (ČSFD)
  • Pokud film uvidíte v originálním znění, dočkáte se nemilého překvapení v podobě přemluvení anglických rozhovorů do ruštiny, a to jediným ženským hlasem. (cubajz)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno