Reklama

Reklama

Strážci Galaxie Vol. 2

  • USA Guardians of the Galaxy Vol. 2 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračují ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. Strážci se musí naučit držet pohromadě a odhalit tajemství rodičů Petera Quilla. Staří nepřátelé se stávají spojenci a na pomoc našim super-hrdinům přicházejí i další oblíbené postavy z rozpínajícího se filmového vesmíru studia Marvel. (Falcon)

(více)

Videa (28)

Trailer 3

Recenze (1 091)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Otec neotec, Bůh nebůh, byly časy, kdy rozbití walkmana bylo něco, co se zkrátka neodpouští.. Mezihvězdná, lehce namydlená opera, která s prstem v nose plní svůj jediný účel pobavit a ještě k tomu připojí trochu falšovaných emocí. Kurt jako egomaniakální galaktický inseminátor potěšil, ale stejně jsem se nejvíc zlakol, když se na pár sekund objevil ten mačkač tlačítka Turbo Boost. Fuj, ještě teď se třepu.. Od Jamese Gunna taková milá sázka na jistotu a dřevěné batole bylo její vlajkovou lodí.. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Blockbusterový ekvivalent devadesátkové sobotní n@vácké estrády; přebarvené, snažící se za každou cenu o humory, které ne a ne fungovat, dlouhé k nepřežití a stavící jen a pouze na pitvořících se známých ksichtech. Snad jen ten Petr Novotný byl o poznání lepší záporák než ti zdejší. Postavy samotné ujdou, ovšem jejich (ne)využití v nepřehledném omalovánkovém digibordelu je na pár výchovných pohlavků. Úvodní hodina se ještě úrovni jedničky vyrovná, druhá posílá veškerý popcornový "feel good" koncept do kopru. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Povedlo se. Pravda, jakmile se postava Kurta Russella představí, přijdou alespoň trochu znalí diváci o jedno překvapení, ale ne že by to nějak zvlášť vadilo - ono totiž těch překvapení ještě docela dost zbývá. Strážcům Galaxie jde opět hlavně o zábavu, kterou tentokrát míchají s působivými osobními příběhy a během finále i s uvěřitelnými emocemi, a díky tomu má člověk pocit, že se nedívá jen na obyčejnou dvojku, ve které musí být nutně všeho víc, ale prostě na dobrý film. Ačkoliv je to pro někoho možná samozřejmost, vyzdvihl bych kromě scénáře také triky, které opět neuvěřitelně omladily jednoho herce, a opět skvělý výběr písní - na scénu s My Sweet Lord od George Harrisona bych se mohl dívat asi pořád. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem nějaké titulky o tom, že tohle bude ten nejlepší film, který jste kdy viděli. No úplně pravda to není, ale daleko od pravdy to také není. Ze začátku jsem byl bohužel trochu otrávený, protože 20 minut reklam v Cinestáru mě dost vytočilo. Naštěstí jsem se postupem času díky vtipným momentům ve filmu začal uklidňovat, takže nakonec jsem si film dost užil a musím říct, že možná je krapet vtipnější než jednička a docela mě mile překvapilo, že zde docela velký prostor dostal Drax, který to tam zabíjel hláškama úplně nejvíce. Nemůžu samozřejmě zapomenout na roztomilého Groota, který to tam chvílema také dost slušně rozjížděl. Scénář byl napsán dobře a příběhově to také nikterak nestrádá. Takže za mě velká spokojenost. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Najlepší Marvel od začiatku Fázy 2. Konečne originálny príbeh, ktorý nie je len generickým derivátom ako väčšina príbehov od Avengers. No vrcholom je neskutočný vizuál plný úžasných masiek, kulís a "domaľovaných" pozadí. James Gunn replikuje campy space opery a paperbackové obaly sci-fi románov a privádza tento štýl do dokonalosti. Guardians of the Galaxy vol. 2 skvelo pripomína, že film je v prvom rade vizuálne umenie a že dokáže stvoriť pred očami tie najneskutočnejšie svety a bytosti. ()

Galerie (181)

Zajímavosti (87)

  • Jde o první film zaznamenaný na kameru s rozlišením 8K. (M.B)
  • Severoamerické tržby byly 389,8 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 863,8 mil. (NIRO)

Související novinky

Rychle a zběsile v kinech uspělo

Rychle a zběsile v kinech uspělo

21.05.2023

Ještě pár let nazpátek by podobný titulek byl brán jako naprostá samozřejmost. Jenže po covidových letech a klesajících kvalitách posledních snímků v sérii Rychle a zběsile se přece jen mnozí… (více)

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

07.05.2023

Čtvrtá, ani začátek páté fáze marvelovského univerza mírně řečeno nenadchla, od vyvrcholení trilogie Strážců Galaxie, které na plátna dorazilo ve čtvrtek, se nicméně očekávaly velké věci. A film,… (více)

Sylvester Stallone míří do televize

Sylvester Stallone míří do televize

07.12.2021

Herec Sylvester Stallone, jehož Rocky v roce 1976 vyhrál Oscara, a který má za sebou role v komiksových blockbusterech Strážci Galaxie Vol. 2 a Sebevražedný oddíl a čerstvě dotočil i čtvrté… (více)

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

12.10.2021

Server Deadline napsal a režisér James Gunn potvrdil zprávu o tom, že ve třetích Strážcích Galaxie oficiálně spatříme slavného marvelovskou superhrdinu Adama Warlocka. Co víc, už dokonce i víme, kdo… (více)

Reklama

Reklama