Reklama

Reklama

Ghadi

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V tradičním libanonském městečku se vášnivý učitel hudby Leba ožení se svou láskou z dětství Larou. Poté, co společně přivedou na svět dvě překrásné dcery Yaru a Sarah, je konečně na cestě i vytoužený syn Ghadi. Ten se však narodí postižený. Když Ghadi doroste do věku chlapce, tráví většinu času u okna a pokouší se napodobovat zpěv svého otce. Bohužel jeho hlas zní jako kvílení, které ruší - a někdy až děsí - lidi v okolí. Ti ho časem začnou nazývat démonem a dokonce sepíší petici, aby dostali celou rodinu z města. Leba tak musí s přáteli najít způsob, jako sousedy přimět změnit názor. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jak často se Vám stane, že se v televizi setkáte s filmem z Libanonu. Moc často ne, co? A Ghadi je rovnou film, kterej je na pět hvězdiček. Příběh velice zajímavý, lehce pohádkový, sem tam vtipný, ale v podstatě takový, že od něj neodtrhnete oči. Prostředí historicky naprosto úžasné, postavy sympatické snad všechny. Ghadi je ve výsledku hodně neobvyklý film a krásně Vám otevře dveře do země, která je filmově těžce neokoukaná a přitom dokáže nabídnout opravdu dost. Která jiná Arabská země Vám nabídne film, který je Muslimský stejně jako Křesťanský a zároveň si utahuje z obou naráz? Ghadi je v tomhle opravdu unikát a já tímto opět děkuji Cinemaxu za skvělý filmový zážitek. ()

sehe 

všechny recenze uživatele

Môj prvy libanonsky film.I ked neverím na anjelov,tak plne fandím takému citlivemu a krásne vyrozpravanemu príbehu o postihnutom chlapcovi.Skutočný zážitok ()

Reklama

Aky 

všechny recenze uživatele

Napůl pohádka, ze čtvrtiny komedie, ze čtvrtiny drama. Celkově to působí jako příjemné pohlazení. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

V poslednej dobe som videl dva mimoriadne filmy z Prednej Ázie (Rozchod Nadera a Simin a Božie deti). Ghadi je tretí a iný. Chápal som obrovskú vôľu rodičov uchrániť si svoje postihnuté dieťa pred evolučne vyvinutým odmietaním inakosti. Cesta, ktorú si zvolili, je cestou z ríše rozprávok Tisíc a jednej noci. Celkom dobre sa mi na film pozeralo, i keď to bolo na môj vkus dosť prvoplánové, naivné a chvíľami aj zdĺhavé. Taká milá exotická jednohubka bez vyšších ambícií. ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

prijemny film, na ktery se dobre diva, ale na muj vkus byl prece jen az prilis naivisticky na to, abych ho hodnotil vys. Jinak filmy z tohoto regionu to maji u nas trochu jednodussi, lidi uz oceni jen ten samotny fakt, ze se jedna vlastne o civilni snimek, ktery je snadno stravitelny i pro evropskeho divaka. Kazdopadne je to mily, lidsky pribeh, ktery stoji za to videt ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama