Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marie po ztrátě dcery a muže zavírá oči před realitou. Až uvěznění syna za loupež ji donutí vzchopit se a bojovat za jeho propuštění. Pomoci ji má Daniel, majitel ukradené lodě, do kterého se zamiluje... Po smrti milované dcery a manžela se Marie snaží vymazat veškeré vzpomínky na minulost. Zavírá oči před realitou a zanedbává svého syna Thomase. Po Thomasově zatčení, za krádež lodě, poznává Daniela Swintna. Marie vynakládá veškerou svou snahu, aby dostala svého syna z vězení. Přitom všem poznává lépe i Daniela, do kterého se pomalu ale jistě zamiluje. Marie se postaví své minulosti a začíná nový život. Thomas je propuštěn z vězení a usmiřuje se s mámou. Film je vypovědí o vypořádání se s minulostí a o novém začátku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle film byl zase něco jiného, byl o snaze pomoci synovi a zároveň o snaze získat zpět svůj život, spolu s minulosstí a je jedno, jaká je. Na tomhle filmu se mi líbilo, že si štěstí našlo cestu, že i zarputilý kapitán lodi, lépe řečeno její majitel, obměkčil své srdce a pomohl Marryininu synovi. Tenhle film nejde srovnat s ostatními, protože je každý jiný a přesto všechny stejné, vždy je tam zápletka a šťastný konec, proto se mi líbil i tento, že nakonec všechno dobře dopadlo - jako v pohádkách. Nejde doporučovat, prostě se musíte podívat, někomu se tenhle film líbí, jiný jej zase zkritizuje, jednoduše si všichni musí udělat svůj vlastní obrázek. ()

allegria 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh jako námět k filmu dobrý, zpracování strašné. Učiněný blábol. Jako celek nevěrohodné, taky herecké výkony prapodivné, nepřesvědčivé. Za mě velké zklamání. ()

Reklama

Galerie (26)

Reklama

Reklama