Reklama

Reklama

Kukuřičné děti 6: Návrat Izáka

  • USA Children of the Corn 666: Isaac's Return

VOD (1)

Obsahy(1)

Přešlo mnoho let od hrůzných událostí v kukuřičném poli v Gatlinu, kde sekta zfanatizovaných dětí pod vedením Izaka naplnila kult lidských obětí. Teď nastal čas, aby se setkaly děti těchto dětí a jejich osud se naplnil... Hannah Martinová se po letech vrací do Gatlinu, aby našla svou matku, která ji kdysi poslala pryč. Najde zde podivnou komunitu lidí, která vznikla pod vlivem dávných událostí. Mnozí věří Izákovu proroctví: když se prvorození potomci prvních dětí kukuřice setkají, dají život nové lidské rase... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

jurasino 

všechny recenze uživatele

Tak tento díl se podle mě mimořádně povedl a řadím ho jako druhý nejlepší po jedičce. Opravdu mě tento film překvapil a nechápu zdejší hodnocení, přijde mi poněkud nízké :) Vrátil se zde zpět Issac z prvního dílu a dokonce se zde objevil i "He who walks behind the rows" v lidské podobě (samozřejmě trošku abstraktní) tudíž naprostá spokojenost ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Film je časťou série: Children of the Corn (1984) [60%], Children of the Corn II: The Final Sacrifice (1993) [60%], Children of the Corn III: Urban Harvest (1995) [60%], Children of the Corn: The Gathering (1996) [70%], Children of the Corn V: Fields of Terror (1998) [40%], Children of the Corn 666: Isaac's Return (1999) [30%], Children of the Corn: Revelation (2001) [50%], Children of the Corn (2009) [50%], Children of the Corn: Genesis (2011). ()

Reklama

JohnnyD odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z tých horších (hrozných!) dielov Kukuričných detí. Minimálny bodycount, nezmyselný dej, strašný scenár a kompletné klišé direct-to-video hororov (filtre, rodinné spriahnutie úhlavného zla a hlavnej hrdinky, snové vízie...) sa nedajú zakryť návratom komického Izáka (úžasne nemotorný John Franklin), sexy hlavnou hrdinkou (a jej jemne gotickou kamarátkou) a jednou dvoma fajnovými vraždami (prepolená hlava). Stále je to rutinná nuda. ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Já, opravdu a přísahám na holej pupek, snažil jsem se najít pozitiva na tomto Xtém pokračování Kingovy předlohy k prvnímu dílu, žel dařilo se mi stejně jako houbaři v lednu. jasně, pár záběrů stojí za kladné zhodnocení, ale jinak film nenabízí vůbec ale opravdu důrazně opakuji vůbec nic zvláštního. Jednak zprvu nepochopíte oč jde, pokud neshlédnete nějakou z předešlých částí série a jednak i když by ste ji shlédli, pořád budete hledat alespoň špetku příběhovosti, špetku něčeho co vás chytí a nepustí. Zase se tu někdo čachral v teenage vyvražďovačkách a snažil se to zamaskovat podivným vyprávěním okolo, no a zase neúspěšně. Je to prostě vidět. Nedá se jinak než odeslat tento "horor" do hlubin zapomnění. Amen ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

No čekal jsem totální odpad který budu nenávidět do konce svého života, ale už jsem viděl horší filmy než je tenhle např Herkules 3D, Kruh 2 nebo Halloween 3 Sezóna Čarodějnic. Příběh je docela dobrej, ovšem postavy jsou až na toho týpka který se ukáže že je ten kdo kráčí mezi řádky blbé a nesympatické, hudba je docela fajn, atmosféra tu skoro není, napětí je zde asi jenom jednou, lokace jsou zájímavé a kamera filmu je dobrá. No za mě 1/10. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • John Franklin (Isaac) je jediným hercom, ktorý si zahral vo viac ako jednej časti série. Prvá časť bola dokonca jeho filmovým debutom. (beso74)

Reklama

Reklama