Reklama

Reklama

Reprezentant pod míru

  • Švédsko Fimpen
Trailer

Obsahy(1)

Slavnému reprezentantovi, sportovnímu idolu národa, se přestává dařit a ocitne se na vedlejší koleji. Při procházce narazí na partu kluků hrajících fotbal a zakope si s nimi. K velkému překvapení zjistí, že na jednoho z nich technicky nestačí. Celý zbytek sezóny pak sleduje strmou dráhu svého nástupce v reprezentaci. Vymýšlí a piluje nové finty a připravuje se na návrat, který je ale v nedohlednu. Jeho post je totiž obsazen "reprezentantem pod míru", kterému se náramně daří. (štísko)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

S bídou tři a to zejména pro až příliš velkou naivitu příběhu. Proto jsem film koukal asi na tři etapy. Prcek metrové velikosti s krokem ještě kratším a kopačkou velikosti 2 si to na ostro dává mezi dvoumetrovými seveřany v národní reprezentaci?! Ale no ták....to že mu uprostřed obraných akcí zavazují spoluhráči kopačky, to bych ještě dal, ale ty jeho úniky sprintem, kdy každému utekl, přitom by ho dal kdokoliv volným krokem, odsoudilo film k naivní stupidnosti, kterou zachraňuje pouze fotbalová atmosféra. ()

Scott67 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy za vzpomínky na dětství. Dobrá myšlenka, ale zfilmování fotbalových akcí přímo přetéká naivitou. Natočit to dnes s trochu větším klukem a dnešní technikou, tak by se na to dalo i dívat. Jenže už by bylo jaksi po překvápku. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ja som to nedal ani cele , po 90 % filmu som to vypol. Filmov o futbale je uz x, tento nebol nicim vynimocny. Bo Widerberg nema rezisersky talent Bergmana - jo, ked sa povie skandinavska kinematografia, automaticky mi naskoci ten kultovy pan menom Bergman. Vladne tu kopa vatovo planych plkov, dobre dialogy rozoznam - tu ale urcite neboli 30 % ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama