Reklama

Reklama

Karate tiger 2: Zuřící blesk

  • Hongkong No Retreat, No Surrender II (více)
Trailer

Obsahy(1)

Scott Wilde si užívá dovolené ve slunečném Thajsku. Čeká, že se tu setká se starým kamarádem Mac Jarvisem a jeho přítelkyní Sulin. Setkání je však velmi krátké, protože děvče chce pokračovat v cestě do Kambodže. Tam mají namířeno i Scott s Jarvisem, i když vědí, že zem ovládají zlověstní a nebezpeční Rudí Khmerové. Oba kamarádi narazí na své cestě na despotického ruského důstojníka Juriho, který ve svém gulagu drží mnoho zajatců, mezi nimi i nešťastnou Sulin. Cíl obou mužů je jasný: při osvobozování děvčete nemá v ruském táboře zůstat kámen na kameni. To je už předem víc než jisté... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Série Karate Tiger měla vždy štěstí na záporáky. Tentokráte po JCVD nastoupil na scénu Matthias Hues a kvalita šla fyziologicky nahoru, bohužel takové charisma se nedostavilo. Alespoň tedy že je obrovskej. Pokud se týče úrovně filmu na 1 nebo 4 díl rozhodně nemá. Ale díky sympatické dvojici hlavních hrdinů, které následně ještě posílí Cynthia Rothrock se na to dá koukat. 40% ()

spiritus 

všechny recenze uživatele

Lorena Avedona jsem zbožňoval. Jeho umění boje je fantastické a ultimátní. Vždy jsem ho stavěl před Van Damma. Je Škoda, že nedostal více prostoru v jiných filmech. Co se týče KT II, je to samozřejmě typické béčko, se vším co k této kategorii patří. Klišovitost, bugy v kameře a komparsu, prapodivný scénář a jednoduchý děj. Ovšem pro mě je tato série takovou legendou, že mi to vůbec nevadí, ba naopak, jsem rád že takovéto filmy jsou a že se na ně můžu s nostalgickým povzdechem podívat. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Druhý díl čtyřdílné nespojité filmové série Neustupuj, nevzdávej se, v československé distribuci pak s chladným (cool) názvem Karate Tiger a osmi díly, díky další čtyřdílné, a tentokrát spojité, sérii Nejlepší z nejlepších. Zářivé šlehnutí zuřícího blesku nad vietnamskou džunglí a příběh může začít.. Američanovi Avedonovi v Thajsku unesou vietnamskou přítelkyni do tábora pod sovětským velením v Kambodži, naverbuje svého amerického kamaráda, který vlastní sklad se zbraněmi všeho druhu a možná i tank, přidá se k nim Cynthia Rothrock - mlátička a pilotka vrtulníku v jednom a společně se vydají vyrvat malou Vietnamku ze spárů zrůdného sovětského velitele Juriho v podání německého rodáka Matthiase Huese. Zcela nadnárodní snímek oplývá všemi klasickými švary klasického akčního béčka osmdesátých let, děj neděj, herci neherci, akce neakce atd. Kladem jsou rozhodně vcelku dobře zvládnuté fighty, i když jich moc není, nezklamal ani Hues jako obrovitý ruský méďa a pobavily nechtěně legrační scénky ( Cynthia v džungli v elasťácích a křiklavě žluté halence, supervycvičení vojáci jdoucí kulce naproti i Hues stahující džíp do jámy krokodýlové atd.). Vzhledem k tomu, že jsem si hezky zavzpomínal na doby dávno minulé a jiné části mozku nechal spát, užil jsem si tuhle blbůstku vlastně na maximum, a to i díky ruským granátům v krabici s označením Made in USSR. ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Staré dobré béčko se skvělými souboji, slušným příběhem a příkladným záporákem (ikdyž ty uměl Matthias vždycky dobře). Loren Avedon na to, že vypadá, že neumí do pěti počítat, je bijec k pohledání a sledovat jeho kopy v akci je opravdu zážitek. Velmi nadprůměrné béčko jedné nadprůměrné béčkové série. ()

danny_21 

všechny recenze uživatele

Pokračování Karáča bylo zábavné - Rudí Kmerové, Kambodža, hekající Cynthia s perfektním setřihem, Žána vystřídal bad motherfucker Hues ali Juri a povedl se casting v podobě Lorena, který že teda umí kopnout haksnou :-) Potom už to začalo jít dolů s kvalitou v této sérii, docela se divím, že vydržela skoro 15 let - 50 % ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama