Reklama

Reklama

Bojovníci z L.A.

  • Česko Rváči z L.A. (více)
Trailer

Příběh pěti mladých odvážných přátel, kteří se snaží zbavit město zvěrstev a pouličních gangů. Film plný napětí, akčních scén s ukázkami bojového umění. (Mercury Praha)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

azumi 

všechny recenze uživatele

klasické Béčko, pěkné souboje a parádní 80-hudba. Bohužel jsem viděl VHS kvalitu s posunutým českým dabingem, což film trošku sráželo. Hodnocení někde mezi třemi až čtyřmi hvězdičkami.... ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

V dalším svém projektu učiním zadost svému nicku a svůj hold budu vzdávat antologii akčních fight filmů převážně z 80. a 90. let a jeho analogové VHS produkci. Za stvořením tohoto flicku stojí pro mne neznámý a hlavně mě nesympatický pan Jun Chong, který se svými kamarády z různých martial art škol chtěl mermomocí natočit svůj biják. Děkujeme. Protože díky tomuto filmečku na okraji propasti se objevili jména jako Loren Avedon (bezejmenný člen gangu), Philip Rhee (Best of the Best) a James Lew (mnoho vedlejších rolí). Hlavním závěrečným fightem s Jun Chongem film ukončuje šampion v karate Bill Wallace. V těchto filmech je škoda, že za zápalem a nadšením z natáčení nestojí někdo, kdo by profesi rozuměl. Je škoda, že chybí někdo jako choreograf bojových scén. L.A. Streetfighters za nic nestojí, ale nebýt tohoto filmu, třeba by vše mohlo být jinak. ()

cunesk8 

všechny recenze uživatele

Klasické akční béčko z dob VHS, které jsem neznal. :) Příběh, kamera, střih byly o ničem. Souboje také ničím nepřekvapili a hudbební doprovod taky za moc nestál. V té době vznikly daleko lepší filmy tohoto stylu. 35% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu trvalo 18 dní. (beso74)
  • Scény odohrávajúce sa v škole boli natáčané na strednej škole Fairfax High School na Fairfax Avenue v Los Angeles. V jednej scéne je dokonca vidieť aj slávnu reštauráciu Canter's Deli, nachádzajúcu sa taktiež v tejto oblasti. (beso74)
  • Thomas F. Wilson v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)

Reklama

Reklama