Reklama

Reklama

Manhattan

  • Hongkong Ren she tou du (více)

Obsahy(1)

Jason (LOREN AVEDON) sa po šiestich rokoch vracia z väzenia na slobodu s pevným rozhodnutím žiť poriadne a byť dobrým otcom svojmu synovi Davidovi (CHRIS GRALL). Osud však všetko zariadi inak, a tak sa už krátko po prepustení zapletie s nebezpečným drogovým syndikátom, na ktorého čele stojí psychopatický Patrick. Keď Jason nevedomky ohrozí jeho obchod s heroínom, pokúsi sa Patrick uniesť jeho syna. To však je jeho osudová chyba. Jasonovi, ktorý chce dodržať svoje slovo, totiž nezostáva nič iné, ako opäť siahnuť po zbrani a bojovať o svojho syna i právo na život. Sám by však napriek svojim schopnostiam nemal šancu. Obráti sa preto s prosbou o pomoc na najmenej očakávanú stranu na policajnú komisárku Nancy (CYNTHIA ROTHROCKOVÁ). Hoci ho pred šiestimi rokmi dostala za mreže, urobil správne. Nancy je totiž žena mimoriadne silná a neľútostná. V okamihu, keď sa obaja spoločne pustia po Patrickovej stope, mafiáni si môžu zháňať nielen výkonných obhajcov, ale aj pohrebnú službu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Cynthia tady mohla dostat více prostoru,ale za to tady dost vyniká Loren Avedon,né tentokrát se mstící,ale jako otec. Dějově je to spletené slušně. Bohužel lidi já se bavil a dobře,skvělá hudba a bojové scény. Hlavně se mi líbil kluk co umí kapueru. Film opravdu připomíná béčko 90.let,zvláště jeho provedním než jeho obsazením. Bitky mohly být delší to je fakjt,ale konec je skvěle nahuštěnej. Jenže jak to bývá jen pro mě. Asi holt nejsem nijak náročnej divák nebo mě potěší asi cokoliv. A galerii k filmu jsem dělal já. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Je možné, že tenhle shit jako vypadlý z devadesátéhoprvního, kdy videu kralovala Cynthia Rothrock a frčela tílka, vznikl až v roce 2000? Oficiálně poslední film nechvalně proslulého HK šrotaře Godfrey "ninji" Ho (zde uvedený pod jedním ze svých 20 pseudonymů Godfrey Hall) a rovněž jeden z posledních filmů Rothrock a Avedona trpí ukecaným scénářem, pozoruhodně a ne zrovna dvakrát přehledně a logicky splétajícím osudy nějakých osmi postav, a uondanou amatérskou režií (a to jde podle IMDb o Godfreyho stý film!), která natahuje každou scénu jak může, ve snaze dosáhnout předepsané stopáže. Bitky nejsou nejhorší, jen jsou krátké a většinou dost samoúčelné a celé je to hodně nechtěně komické (vedou dialogy otce se synem!), takže pokud máte chuť na prvotřídní sračku, neváhejte. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Cynthia starne a je to na nej vidno. Jej bitky sú však ešte stále na úrovni starších filmov - čiže im neuveríte a budete sa diviť čo tá mrňavá žena stvára s namakanými chlapmi... ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Poslední film Godfreye Ho. Je škoda, když Lorenovi a Cynthii to ještě šlape, je tak zkušený režisér nevyužil lépe. Ale točit celý život akční souboje, to už umoří i osla. Hloupé zápletky, ještě hloupější dialogy a ještě pitomější chování postav. Kvůli tomu to za těch pár krátkých soubojů nestojí. A ta hudba - děs. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama