Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Nakažení (S01E02)

(epizoda)
  • USA Infected
Z natáčení

VOD (1)

Obsahy(1)

Po útěku z karanténní zóny se Joel a Tess dohadují o Elliině osudu, zatímco si klestí cestu troskami dávno opuštěného Bostonu. (HBO Max)

Videa (1)

Z natáčení

Recenze (169)

JamesConnorG 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/10. - Hezké navázání na předchozí díl. Úvod epizody mi nevadil, ale nepřišel mi nijak zajímavý a záživný. Vzato cesta hlavní trojic postav je naopak příjemná a zábavná část epizody. Začíná se nám tu budovat vztah Joela a Ellie, ale oproti následujícím epizod je to zatím malý vývoj. Napětí a neskutečný závěr táhne tuhle epizodu ještě dál! ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prevedenie: Tess a Joel sa rozhodnú doručiť zásielku v podobe Ellie do veže Svetlušiek aby ju vymenili za batériu. Cesta k cieľu sa ale komplikuje a do cesty sa im postaví hneď niekoľko nástrah zdevastovaného Bostonu. Prevedenie: Páčilo sa mi ako Tess vysvetlila divákom mechaniky sveta. Proste do čoho nebuchnúť aby ste nepoštvali proti sebe bandu hubou ovládaných dementov. Čo nám dievča aj následne ukázalo v praxi. Napätie super, tempo super. trocha mám problém zo stopážou, ktorá je dosť krátka a aj s nevymáchanou hubou mladej Ellie. Alle s tým sa popasujem. 95% ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice začínáme zase -20 let (v Jakartě o které se mluvilo minule), ale je to naprosto perfektní. Žádná nudná omáčka. Fenomenálních 10 minut. Bohužel jen 10… pak začne maraton protivného chování jogurtu. Sledování je snesitelné prakticky jen když mlčí, protože jogurt vede non-stop jen arogantní kecy. Sice ty kecy jsou vedeny ve fantastického vizuálu (neokoukané lokace), ale protože se žvaní doslova pořad, děj se vleče. Celou epizodu zachránila až scéna v muzeu. Dost mě taky ruší ta ruční kamera se kterou se pořad nějak hloupá, hýbe a otáčí (místo dynamičtějšího střihu). Je to přesně opačný extrém střihu 2x za vteřinu. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"No, podělala jsem se!" Tak nechutně nesympatickou pubertální postavu Ellie prostě nesnesu. Bella jí vtiskla ksicht skřeta a neustálým odsekáváním má chování rozmazleného spratka. Postapo svět je hezký ale kulisy nedělají atmosféru. Tady není vůbec žádné napětí. Půl dílu se někam jde a pak tady máme průměrně zajímavý střet s houbami. Ani tenhle díl mě nepřesvědšil. 4/10 ()

Marceloo

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj druhá epizóda úplne super, len som mal ako človek neznalý hernej predlohy menší problém s tým, akú dynamiku tvorcovia zvolili. Osobne o tých postavách takmer nič neviem, takže ich potulky po rozbitom meste ma až tak nechytili. V závere ale epizóda šokujúco naberie na obrátkach a dostane sa na úroveň tej prvej. A tých 52 minút je na takýto skvost málo. Každá epizóda by tu mala mať dĺžku celovečeráku. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Když Ellie (Bella Ramsey) jí sendvič, je v průběhu střihů nakouslý vždy z jiné strany. (willy1)
  • V úvodu epizody má divák možnost vidět ve scéně z Jakarty ceduly „Baťa“. (Punisher)
  • V prízemí hotela sa trojica prebrodí cez cca 3/4 metra hlboký bazén vody. Po výstupe po schodoch hotela majú suché nohavice aj topánky. (andrejba)

Reklama

Reklama