Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (243)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu, proč měl Luc Besson za potřebí restartovat Kurýra. A ještě jenom formálně. S původním Kurýrem totiž tenhle restart nemá skoro nic společného. Hlavní postava je otřesná a příběh je neskutečná kravina. Doteď jsem například nepochopil, z jakého důvodu se kolem kurýra neustále točily ty tři holky v blonďatejch parukách. Přitom akce a bojové scény docela ušly. Sice jsou strašně přepálený, ale ne natolik, jako u druhého a třetího dílu původního Kurýra. Představte si jakoukoliv automobilovou honičku v herní sérii Need For Speed a pochopíte, jak moc přepálené jsou. Všechno ostatní je ale céčkovej průser. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Už máš zase zpoždění? A to jsi byl u speciálních jednotek?" Novému Frankovi Martinovi chybí leccos, hlavně tedy dochvilnost, zlověstný klid a šťavnaté hlášky. To trošku vadí, ale zase je to rychlé, zběsilé a hodně přehnané. A já jsem v tom navíc našel sympaticky blonďatá zavazadla, vynikající skoky s dopravními prostředky a taky pohodový táta agent celkem stál za to. Jen ten Frank byl tentokrát divný - se čtyřmi dělníky zápasil půl hodiny a členy cvičeného komanda následně likvidoval jedním úderem. Nebudu nad tím raději moc bádat, protože tohle je typická bessonovka, při které přemýšlení škodí zdraví. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tento ,,transporťák,, nevyznieva celkom lichotivo. A každý vieme, že je tým hlavným dôvodom absencia originálneho kuriéra. Face Eda Skreina rozhodne nepôsobí ako niekto, kto by nakopal zadok desiatkam záporákov, skôr ide u neho o dojem, že predáva poulične šteňatá, pričom má nejaký ten zdravý životný štýl ( viď tehličky ). Akcia neohromuje ( opakovanie je síce matka múdrosti, ale nie v akčnom žánri )...a vlastne ani nieje o čom viac písať. REFUELED rozhodne nieje RESTART. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nebýt hezkých exteriérů (míst, ne holek), nestojí to za zaznamenání. Nudný děj, nudné postavy, akční scény naprosto zmatené a zmateně sestříhané (třeba na té lodi v té malé kajutě snad po sobě střílelo třicet lidí, podle střihu, a i když někoho trefili, tak nebylo jasné, kde se tam vzal a proč doprčic stál zrovna v tu chvíli uprostřed místnosti...). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Proč? Vážně nechápu, proč bylo něco takového natočeno. Nemá to ani trochu příběhovou zajímavost předchozí trilogie. Hlavně to tedy nemá Jasona Stathama, který je prostě nenahraditelný. Ray Stevenson by fajn, měl jednu dvě dobré scény, sem tam to chtělo vypadat docela cool, ale tohle už je něco, co prostě nedovede ničím upoutat. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • Alternatívnymi názvami snímky sú aj názvy Transporter 4 či Transporter Ignition. (MikaelSVK)
  • Okrem Paríža sa natáčalo aj na juhu Francúzska, v meste Nice a jeho okolí. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama