Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (243)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono to vlastně splňuje všechno, co od Kurýrů očekávám. Je tu našláplá akce, efektní rvačky a parádní honičky. Prospěl i návrat na francouzskou riviéru a vyšlo posílení týmu o čtyři šmrncovní holky a Martinova otce v podání Raye Stevensona. Jenže marná sláva, Ed Skrein Velkého Jasona nahradit nemohl. Ta drsná póza nekompromisního veterána mu nešla a místy působil až úsměvně. Smůla, že Stathama neukecali, protože tímhle je nejspíš kurýrská série navždy pohřbena. A je to škoda, protože podle mě i tady Frank Martin ukázal, že by měl ještě co říct. 65% ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Měli spíš natočit prequel, jak mu rovnali držku svěrákem, navíc si tohraje na jakysi zlodějský film, navíc by se měl naučit mluvit, navíc ty holky jsou strašný, jeho táta nejotravnější figura, vše je takové nucené a v nesouladu, nelogické, film Vám nedovolí vydechnout v tom špatném slova smyslu a neustálé nelogičnosti a otravné momenty akce a chytračení se absolutně míjejí účinkem... Závěrečný pokus o nějaké emoce a překvapivý zvrat je do nebe volající..."No ty pičo, to je ale kravina..." A tak nebohému divákovi zbyde pouze nic nechápající "Kurva proč?" než na tento otřesný filmový zažitek navždy zapomene... ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Původní trilogii se Stathamem nijak nastudovanou nemám (viděla jsem pouze první díl) a kdybych neměla možnost jít do kina zadarmo, dobrovolně bych o tento na první pohled nezajímavý snímek nezavadila. Skreinovi můžeme jedině děkovat, že kvůli natáčení opustil svět "Hry o trůny" a jeho seriálová postava získala výraznější charakter v podobě jiného herce. Edovi nelze upřít snaha, ale bohužel ho ve všech směrech strká do kapsy Stevenson, představitel neobyčejného prodejce minerální vody Evian Franka Seniora. Některé scény (dobře, tak většina scén) jsou tak nechtěně vtipné, až jsem získala pocit, že sleduji čistokrevnou komedii s prvky akčního filmu. Takže hodnotím relativně pozitivně, protože jsem se od srdce zasmála (Prostitutka citující Dumasovy "Mušketýry"? To přece Besson nemohl myslet vážně.) a nenudila jsem se (na rozdíl od zmíněného prvního Stathamova "Kurýra"). ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Těžko uvěřitelná směsice rutinní a zívací akce a retardovaného polo-chick-flicku, kde ústřední roli hraje místo nesmělého juniora jeho macho fotr Ray Stevenson, jediná postava, která tu má aspoň nějaký palivo. Podobně jako restart Hitmana k neuvěření toporné. Delamarre točí mizernou reklamu na Audiny. I ty tam totiž vyznívají jako nudná posh auta. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Ak niekto frflal na (pre)obsadenie v HITMANOVI: AGENT 47, tak tu musel rovno dostať infarkt. Chápem, že Jason potreboval od série oddych, ale aj seriálový KURIÉR je lepší ako toto. A po všetkých stránkach. Tu je akurát viac modeliek. Ale chovajú sa ako kravy... A nápady v akčných scenách sú zabité slabím natočením... ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • Jason Statham se vyjádřil k tomu, proč ve filmu nehrál: „Byla opravdu skvělá zkušenost ty filmy točit a rád bych v tom pokračoval. Jenže chtěli, abych podepsal hned tři filmy, ke kterým zatím ani nebyl scénář a navíc mi za všechny tři dohromady nabídli méně peněz, než kolik jsem předtím dostal zaplaceno za jeden díl! Bylo to obchodní rozhodnutí.“ Jason Statham chtěl za svou roli dostat 11 milionů amerických dolarů. (PROCESOR)
  • Okrem Paríža sa natáčalo aj na juhu Francúzska, v meste Nice a jeho okolí. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama