Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 3

Recenze (243)

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Bessonova továreň na prachy uvádza: ďalšiu sračku. Reštartovaný Kuriér síce nie je horší ako Megatonova trojka, no to jediné čo predchádzajúce časti držalo pohromade tu absentuje. Ed Skrien sa snaží hádzať stathamovsky drsné pohľady, napodobňuje jeho pohyby pri bitkách, no charizmy má asi toľko ako Jai Courtney. Naozaj nechápem, načo bol tento reštart dobrý. Zlatá baňa z toho evidentne nie je a ani ako nezáväzná akčná jednohubka to človeka nepoteší, skôr znechutí. 25 % ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Že jsou filmy co stojí a padají s hlavním představitelem je jasný. Jason Statham, je mlátička,má drsnej kukuč a charisma, jemu to věříte. Tady se objeví vyzáblá držka co měl hrát spíš nějakýho programátora v kanclu. Je mu toho drsoně prostě nevěřím. Bitky působí nevěrohodně. Nicméně v rámci žánru snímek nabízí naprostý standart na který jsme zvyklí z předešlých dílů, takže bych to zase za takovej průser neviděl. ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Původní trilogii se Stathamem nijak nastudovanou nemám (viděla jsem pouze první díl) a kdybych neměla možnost jít do kina zadarmo, dobrovolně bych o tento na první pohled nezajímavý snímek nezavadila. Skreinovi můžeme jedině děkovat, že kvůli natáčení opustil svět "Hry o trůny" a jeho seriálová postava získala výraznější charakter v podobě jiného herce. Edovi nelze upřít snaha, ale bohužel ho ve všech směrech strká do kapsy Stevenson, představitel neobyčejného prodejce minerální vody Evian Franka Seniora. Některé scény (dobře, tak většina scén) jsou tak nechtěně vtipné, až jsem získala pocit, že sleduji čistokrevnou komedii s prvky akčního filmu. Takže hodnotím relativně pozitivně, protože jsem se od srdce zasmála (Prostitutka citující Dumasovy "Mušketýry"? To přece Besson nemohl myslet vážně.) a nenudila jsem se (na rozdíl od zmíněného prvního Stathamova "Kurýra"). ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tento ,,transporťák,, nevyznieva celkom lichotivo. A každý vieme, že je tým hlavným dôvodom absencia originálneho kuriéra. Face Eda Skreina rozhodne nepôsobí ako niekto, kto by nakopal zadok desiatkam záporákov, skôr ide u neho o dojem, že predáva poulične šteňatá, pričom má nejaký ten zdravý životný štýl ( viď tehličky ). Akcia neohromuje ( opakovanie je síce matka múdrosti, ale nie v akčnom žánri )...a vlastne ani nieje o čom viac písať. REFUELED rozhodne nieje RESTART. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Budu upřímný, prvního Kurýra si už příliš nevybavuji, vím jen, že jsem si díky němu zapamatoval jméno Jasona Stathama a bylo to celkem cool. Další dva díly byly sračky a tím pro mě tahle série tak nějak skončila. Pak ale někoho napadlo natočit s Edem Skreinem nenápadný remake a do našlápnutého traileru narvat tři celkem slušný kočičky, přičemž jsem si (logicky) řekl "tak fajn, tohle mě začíná zajímat." No a o pár týdnů později tady sedím, poslouchám závěrečné titulky, úsměv na tváři a říkám si, že proč vlastně ne. V rámci toho, co to je, to funguje přesně tak, jak má a že mi se mi to na vrch k tomu ještě celé kompletně trefilo nejen do vkusu (obsazení), ale i do nálady (užít si dobré béčko)? Jo, mám pocit, že si to ode mě těch 7/10 bez problémů zaslouží. P. S. klidně bych bral dvojku. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • Okrem Paríža sa natáčalo aj na juhu Francúzska, v meste Nice a jeho okolí. (MikaelSVK)
  • Dej sa odohráva v roku 2010, no vo filme je možné vidieť Apple iPhone 5 (predávajú sa od roku 2013) a vozidlá Audi S8, modelový rok 2015. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama