Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (243)

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

ůvodní trilogii jsem nikdy neviděla. V traileru mě upoutal Ed Skrein, protože v GoT mi opravdu chybí a jeho náhrada tak přitažlivě nepůsobí. Nicméně je škoda, že GoT opustil, zrovna tenhle film mu tak velkou slávu určitě nepřinese. Ed je charismatický a jeho britská angličtina byla balzámem pro moje uši, bohužel to jsou jediná pozitiva, která o tomhle filmu můžu říct. Už jen to, že film začíná velmi dlouhým pohledem na Audi nebo že některé další scény skoro působí jako porno s autem místo ženský (např. když se na několika záběrech můžeme kochat pohledem na Audi sprchující se pod proudy vody z hydrantů - režisér si ty záběry asi opravdu užíval) působí dost otravně, zvlášť když jste za shlédnutí toho filmu museli ještě platit. Zápletku ani nemá smysl komentovat. Jestli to je jen prodloužená verze nějaké reklamy na Audi a já to nepochopila, pak je chyba na mojí straně. Jinak ztráta času. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Pokus o pozvednutí značky, který značku nejspíš dorazil. Hloupá akční blbost trpící především absencí výrazného představitele hlavní role a tupým scénářem, který jen podporují mizerné výkony většiny zúčastněných. Ed Skrein se sice snaží, ale marně, a Ray Stevenson to všechno nevytáhne, neboť mu scénář razantně hatí většinu šancí. Jediný pokrok je tu v nasnímání akce, kde Megatuna řádil posledně tak, že ani tahle mizerná akční výplachovka jeho neumětelství nepřekoná. Zkrátka ztráta času, nuda a jedna docela dlouhá reklama na Audi a jejich nejnovější vozítka. [40%] ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Nebýt hezkých exteriérů (míst, ne holek), nestojí to za zaznamenání. Nudný děj, nudné postavy, akční scény naprosto zmatené a zmateně sestříhané (třeba na té lodi v té malé kajutě snad po sobě střílelo třicet lidí, podle střihu, a i když někoho trefili, tak nebylo jasné, kde se tam vzal a proč doprčic stál zrovna v tu chvíli uprostřed místnosti...). ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Tady je špatně skoro všechno a jen se potvrdilo, že Transporter remake nepotřebuje, protože už lépe udělat nejde. Příběh je samozřejmě "debilní", nedává absolutně smysl, je plný klišovitých a kýčovitých dialogů o ničem a místy je nechtěně směšný. Ed Skrein jakožto představitel hlavní role je obřím přešlapem, protože nemá charisma, je toporný, mluví s příšerným přízvukem a strašně rád by byl za drsňáka, jenže se mu to absolutně nedaří. Jediným, o němž se dá mluvit v rámci nějakého herectví, je Ray Stevenson, který si to celé užívá a po celou dobu vůbec nevypadá, že by ho někdo unesl. Filmu chybí i výraznější záporák. Jen snad akce je docela slušná, přehledná a místy vypadá i dost syrově, škoda, že je to úplně zbytečné, když všechno kolem ní absolutně nefunguje. The Transporter Refueled je zkrátka špatný film a především zbytečný remake, který je ještě horší než mnohé další podobné pokusy, protože v něm není nic zajímavého a nemůže ničím překvapit. Po většinu času strašlivá nuda, která působí jako parodie na sebe samu. 30% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $22miliónovTržby USA $16,029,670Tržby Celosvetovo $72,629,670Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ ďalšia povrchná akčná výplachovka od Bessona, nič nové sa v tomto prípade nekoná ale nenudil som sa, celkom dobre to odsýpa, nakoniec som to ale prežil bez újmy čo som nečakal, tak dávam rovný priemer /50%/ ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • Alternatívnymi názvami snímky sú aj názvy Transporter 4 či Transporter Ignition. (MikaelSVK)
  • Dej sa odohráva v roku 2010, no vo filme je možné vidieť Apple iPhone 5 (predávajú sa od roku 2013) a vozidlá Audi S8, modelový rok 2015. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama