Reklama

Reklama

Povětří

Trailer 1

VOD (1)

V blízké budoucnosti na Zemi neexistuje dýchatelný vzduch. Prakticky veškeré lidstvo vyhynulo. Ti, kteří byli vyvoleni, aby obnovili společnost, přežívají v kontrolovaném umělém spánku. Jedinou naději na záchranu lidské rasy střeží dva inženýři, kteří musí denně čelit nástrahám obsluhy podzemního zařízení i známkám postupujícího šílenství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (77)

kaylin 

všechny recenze uživatele

A já se s tím hodnocením rozšoupnu až na celý průměr. On je ten film sice strašně předvídatelný, a tak nějak i tušíte celkovou atmosféru, ale o to vlastně jde. A když tak nějak dostanete to, co film od začátku slibuje, je to přece jen splnění mise. Není trhák, není to skvělé, ale na ten průměr to hezky sáhne. Na to jsem docela spokojený. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Trochu podhodnocený komorní nízkorozpočtový postapo film. Norman Reedus má naprosto identickou vizáž jako ve Walking Dead, takže jsem co chvíli čekal, odkud vyleze první zombie, překvapivě se ale děj ubíral úplně jiným směrem. Film měl pomalý rozjezd, po zdlouhavém a trochu nudném začátku se však dostavilo i několik důvodů, proč se na Povětří (do)dívat. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmu po jehož zhlédnutí si říkám,že je film buď naprosto z jiného vesmíru a nebo jsem ho totálně nepochopil.Dva technici v postapokalyptickém světu mají za úkol v podzemním bunkru střežit některé přeživší lidi co jsou v hibernaci.Jenže kde není důvěra tak je to pak těžké.....Jinak o ničem jiném film není a pokud nejste fanoušek jednoho z těch dvou herců,protože kromě jedné herečky je to opravdu celé obsazení tak vás na filmu asi nic nezaujme.Mě na tom lákal Norman Reedus,ale rád se na něj dál budu dívat radši v The Walking dead.Za mě celkově 30% a dvě hvězdy. ()

Richi007 

všechny recenze uživatele

Nebudu se raději vyjadřovat k českému názvu, to je zase výsměch původnímu názvu i logice celému filmu. Raději k hodnocení. Norman Reedus je borec. Tohohle člověka musíte kvůli TWD milovat snad všude. Djimon lépe hraje "zm*dy", to mu jde lépe. Tady je takovej ufňukanej a zaláskovanej až moc. Jinak celkově dobré téma i scénář. Pořád jsem se děsil, co tam vybafne a ono naštěstí nic. Na konec mohli dát ještě záběr už uzdravené planety a jakou dobu teda čekal. Je celkem zajímavé, jak se dá pracovat i jen se dvěma herci na plátně. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Hrůza děs...Byla jsem jediná, která si všimla, že čas, který tam utíkal na těch starých socialistických hodinách utíkal tak 3krát pomaleji? A ještě ke všemu jedny ukazovali 6minut a druhé v jiné místnosti 13? :D :D Že by každá místnost měla jiné časové pásmo? :D :D Brutální předvídatelná nuda a bylo to fakt neskutečně otravné, bez šťávy i vzduchu :D :D A ať by chcípli všichni - bylo by mi to naprosto fuk :D :D Hlavní hrdina Fešák, kterému bych asi udělala po chvilce culík na hlavě a Djimonovi bych sehnala prášky na jeho halucinace :D :D A ten závěr? Víc cukru tam nasypat sice šlo, ale i tak to bylo tak úděsné, že z toho bolely zuby.... :D :D ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama