Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uprostred oceána nájdu záhadnú loď, ktorá sa zmieta vo vodách bez posádky. Táto záhada však ustúpi do pozadia, keď kapitán Ramsey (James Brolin) a jeho dve krásne dôstojníčky Bergrenová (Joanna Pacula) a Johnsonová (Krista Allen) spoločne s posádkou zistia, že loď v nákladnom priestore vezie vzácny aztécky poklad. Ich radosť sa však rýchlo rozplynie a zmení sa na zmes chamtivosti, paranoje a strachu, keď sa musia postaviť vražednej bytosti, ktorá stráži prekliaty poklad a zožerie každého, kto sa ho chce zmocniť. (Incantator)

(více)

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Při pohledu na herecké obsazení (plné známých jmen) i strohý obsah k filmu, jsem si od tohoto kousku slibovat slušnou béčkovou podívanou, ale to jsem se šeredně mýlil. Dostalo se mi pouze céčkového braku s nahou Kristou Allen, která byla jedním z mála pozitiv, jenž se tu dočkáme. Což bylo samozřejmě velké zklamání, protože očekávání jsem měl rozhodně větší, zvláště když se tu objevila i má oblíbenkyně Joanna Pacula nebo takový James Brolin. Zatímco on se tu však objevil jen v několika záběrech, ona rovněž moc prostoru nedostala, přestože hrála jednu z hlavních rolí. Vše si totiž pro sebe ukradla právě Krista Allen (jenž mužskou část publika několikrát potěší svým odhaleným poprsím), flashbacky z aztéckého chrámu z minulosti a gumový ještěrčí strážce, který byl absolutně k smíchu. O nějaké děsivé atmosféře si můžeme nechat zdát, většina rozpočtu zřejmě padla na platy herců, troška krvavých cákanců a asi dvě – tři céčkové gore scény to nezachrání. Zbytek je vyplněn nudným tlacháním, totálně chaotickým střihem, roztřepanou kamerou (tu jsem nabyl podezření, že buď měl kameraman Parkinsona, nebo si druhou rukou honil ptáka…). 20% ()

beso74 odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutočná hlúpa a lacná napodobenina Votrelca s prekrásnou Joannou Paculou, ktorá to však nemala čo hrať a nemala čo robiť. Zápletka s loďou, aztéckym zlatom a monštrom na palube poprepletaná s flashbackmi z Azteckého chrámu (z iného filmu) spĺňa definíciu filmového odpadu na jednotku. Neherecké výkony, nelogické správanie postáv, idiotsky koniec a smiešne triky, to sú hlavné devízy tohoto filmu z produkcie Rogera Cormana. Ak si nechce otráviť pekný deň, nepúšťajte to! ()

Reklama

Reklama