Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva chlapi, jedna sexy dívka a ztracené zlato. To vypadá na trable! Lewis je vrah, Clark zase povedený počítačový expert který neváhá své dovednosti použít ke krádeži. Společně najdou záhadnou mapu zlatého dolu, který se vydají hledat. Jsou nuceni pátrat spolu, protože Lewis neumí číst a podle mapy by sám nic nenašel. Do akce povedených zlodějíčků se připlete ještě George, osudová žena, která pro změnu krade automobily. Divoká jízda ve stylu PULP FICTION může začít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na filmu byla McGowan, která celý film skoro nemluvila. Jinak pár dobrých hlášek určitě zaznělo, ale celkově to je takový nezáživný. ()

prsvl 

všechny recenze uživatele

Docela zábavnej film, akorát jsem mu moc nevěřil. Hodně věcí mi tam přišlo samoúčelnejch, jako by si to celou dobu hrálo na něco, co to není. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Road movie ve stylu Pulp Fiction je hodně nadneseně řečeno a je mezitím asi takový rozdíl jako mezi mezi tričkem se třemi pruhy z obchodu, nebo čtyřmi pruhy z tržnice... Místy je to hodně úsměvné. Bohužel jsem z toho cítil jak moc se to chce tvářit nezávisle. Já na to ale neskočil. * * * ()

Porp 

všechny recenze uživatele

"Divoká jízda ve stylu Pulp Fiction" - a to je asi tak všetko, čím je tento film. Občas som vyprskol smiechom pri niektorých nečakaných situáciach a aj niektoré hlášky dokázali rozosmiať, ale väčšinou som mal pocit, že je tej absurdity buď príliš veľa alebo príliš málo. Nemastné - neslané, a až moc silené na môj vkus. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Film z čias počas ktorých sa všetci snažili napodobniť Tarantina, ale málokomu sa to podarilo. Road movie s množstvom strelených postáv, ale nikto z nich ničím nezaujme. Prinajlepšom sú niektorí z nich iba divní. Väčšina ale hlavne trápna. Jednu hviezdu dávam za sexy Rose McGowanovú. Síce toho veľa nepovie, ale pekne tam rôzne pózuje. 2/10. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama