Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista). Ponuku príjme, no netuší, že zápas skončí horšie ako predpokladal - jeho smťou. Ericov mladší brat Kurt (Alain Moussi) túži po pomste a po nevydarenom atentáte na Tong Poa vyhľadá uznávaného majstra bojových umení Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho pripravil na súboj, v ktorom bude môcť vraha svojho brata poraziť čestne a férovo. (m.a.t.o.)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

Luk80 

všechny recenze uživatele

Na takové klasiky by měl být přísný zákaz pro jakékoliv restartování. JCVD byl sice v pohodě, dělal co dělal, kopal a trénoval, ale bylo to málo.Ti co to tady měli táhnout totálně vyhořeli. Tong Po ? Proč ? Vím, že je tady nová generace zápasníků co se z ringu dostává k filmu a chcou se širšímu světu více ukázat. Osobně na mě to neplatí a já si okamžitě pouštím Kickboxera v rychlodabingu a budu se náramně těšit z každé další scény. Jediným pohodovým plusem byly závěrečný tanec Alaina Mousii ala JCVD v hospodě. Sara Malakul Lane je pěkná, pěkňůčká. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Kluci z Moviezone snad dostali zdarma trénink s Van Dammem, jinak nechápu, co je vedlo k hodnocení 6/10. Kickboxer Vengeance je neuvěřitelně zbytečný film, ve kterém nefunguje vlastně téměř nic. Tak předně z Bautistova Tong Poa nevychází ani charizma, natož hrůza, maximálně tak zápach z nandrolonového opojení. Moussi, Shahlavi, St-Pierre něco umí, ale to je tu zase Střihač s Kameramanem, alias Skřípač s Hematomem, kteří bojovou akční scénu skřípnou do spárů tety Horskádráhahadr a zbyde po ní jenom modrozelená podlitina. No a Žán Klód tu vystupuje v podivné roli mentora, né že bych mu to nevěřil, ale ty pochcaný sluneční brejle mě fakt srali a on je né a né z té palice sundat. Takovej mistr nemistr, namistrovanej ministr. Choreografie Larnella není špatná, ale není možno si jí užít, neb Skřípač s Hematomem blbnuli jako dva tamaríni o poslední kus švestky. Chceme se účastnit dalšího dílu, který má přiletět hned příští rok?? Režisér LogoTetris naverboval islandské pohoří Bjornsson, americký růstový hormon Shaw a Lorda Raidena. Malou šanci tomu dám :) ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Už originál pro mě nikdy nebyl kdo ví jaká pecka, ale určitý věci v něm aspoň fungovali. Tady funguje jenom starej dobrej Žán kterej je pořád v poho jinak tu máme hlavního hrdinu s charizma uzený makrely a Bautistu kterej je sice fakt hovado, ale to nestačí, páč on je jak bez života, žádný emoce nic v originálu aspoň Qissi házel zlý pohledy a byla tam poznat i rivalita mezi ním a Žánem tady nic. Oni vesměs všichni působí dojmem jenom si to v pohodě odehrát a hlavně se nezranit. Nejvíc to nasere u Giny která to začíná mít těžce na háku a chytá podivný manýry. Film který opravdu v době kdy je tolik starších a lepších arénovek nemá co nabídnout.30% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

No nebudu vám lhát, je to totiž naprostá katastrofa!! Teda když se tam mluví. Jenže vono se tam skoro nemluví! Vzhledem k tomu, že se v novým Kickboxerovi namísto kecání v podstatě FURT jenom bojuje anebo cvičí s Van Dammem, tak... se vlastně jedná o nadupanej devadesátiminutovej klip plnej cool bojovejch umění. Takže jestli ste někdy vydrželi sedět půldruhý hodiny u Óčka, tak tohle je to samý akorát s Muay Thai. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

v 90. tkách byl Kickboxer hit a bojovka mého dětství, na remake jsem byl zvědav, trailer působil vydařeně, bohužel příliš se to nevyvedlo. Hlavní hrdina nemá dostatek sympatii, Van Damme mi zde vůbec neseděl a přišel mi být otravný, jediný Bautista je super, akorát souboje nemají dostatečné grády, je zde sice dost střihů, ale kamera naštěstí neuhýbá, takže to až tak neotravuje, ale divák necítí ten drajv a surovost, jak při jiných akčňácích, takže ani nefandí a souboje neprožívá, což je škoda. Nenudil jsem se, v pohodě se dal film zhlédnout bez pauzy, ale v dnešní době tohle neustojí ani omylem. 50% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Vo filme si vedľajšie úlohy zahrali hneď traja bývalí šampióni MMA najprestížnejšieho organizácie UFC: Fabricio Werdum, Cain Velasquez a Georges St-Pierre. (Patrik200s)

Reklama

Reklama