Reklama

Reklama

Nukleární holocaust

  • USA Fire Fight

Obsahy(1)

Spojené státy po nukleární válce. Všehoschopný Barry (James Pfeiffer) kolem sebe shromáždí skupinu hrdlořezů a začne v rozvalinách civilizace realizovat svůj sen o vlastní říši. Jako základnu pro své výpady si banda vybere obchodní stanici, kterou udržují mírumilovní, ale velmi houževnatí osadníci. (J.Connor)

Recenze (2)

J.Connor odpad!

všechny recenze uživatele

K odpadu se uchyluji opravdu výjimečně a možná jsem také poslední dobou nakoukal až moc céček, ale tohle je opravdu trochu moc. Po nukleárním výbuchu, který reprezentuje zatřesení kamery v záběrech na hrdiny, se vlastně vůbec nic nestane, stromy se zelenaj, kytky kvetou, vodička v řekách je průzračná. Načež se tedy raubíři a parta hodnejch, který udržujou obchodní stanici - bouda na kůlech bez stěn, ideální opěvnění do postapokalyptické éry - utkají v několika velenudných a amatérských přestřelkách v lese a na rozkvetlých loukách. Všichni jsou pěkně oholení a ostříhaní, na sobě čistý hadry, především flanelky a zářivě modré džíny. Strašně špatný a nudný film, fakt mě tentokrát nenapadá za co dát aspoň tu jednu hvězdu. ()

cunesk8 

všechny recenze uživatele

Nudný brak, kdy západní pobřeží USA zasáhnou nukleární hlavice a velké města jsou zničena. Film se odehrává převážně v přírodě, kdy jedna přeživší parta se snaží ovládnout celé pobřeží. Film ničím nevyniká, celý se odehrává v lesích, sem tam nějaká přesřelka, zmutovaný člověk atd. U nás v 90. letech vydala na VHS firma LUCERNA. 35%. ()

Reklama

Reklama