Reklama

Reklama

Pictured

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Švédsko, 2014, 3 min

Recenze (34)

juta 

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem teda čekal něco lepšího, ale výsledek opravdu zklamal. Škoda, jinak to napětí by se předtím dalo krájet. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

První Sandbergův horor byl slušný, ty další jak přes kopírák.Ok, skvělá kamera a je to prostě hezky natočené, ale to zakrývání očí...hmmm ''děsivé''.Nechci vypadat jako že závidím, ale já na tom prostě nic extra nevidím, hlavně když všichni zdejší hrdinové pořád vykřikují jak potřebují nutně pointu, jenže Sandbergovi filmy pointy nemají a to vám najednou vůbec nevadí, neobjektivnost a zaujatost ČSFD je smutná.Za mě, objektivních 50%. ()

Reklama

Karlos8 

všechny recenze uživatele

Všechno bylo v pohodě až na ten závěr, od toho každý očekával něco jiného, ale zase to co každý očekával, už se vidělo několikrát, tohle byla jednoduše změna. Na druhou stranu zase o něco lepší, než předchozí krátkometrážní horory (kromě Lights out samozřejmě). Jednoduchá kamera, naprosté ticho, výborná manželka a do toho několik fotografií. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Takže Lotta Losten setkání s tmou přežila. Ale má ta paní smůlu, zase si s ní pohrává nadpřirozeno, tentokrát jak z obrázku. Tenhle krátký film je však podstatně slabší než předchozí. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

So creepy! Pictured přináší jednu z nejhorších nočních můr. Fotografie. Děsivá. Dívka. Mění pozici i výraz. Pak zmizí z obrázku. Kdo by, proboha, chtěl mít něco takového v bytě?:) Sandberg je králem tříminutových kraťasů. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama