Reklama

Reklama

Some Kind of Hate

Trailer 1

Neúprosná šikana obrátila Lincolnův život v noční můru. Ale brzy pozná skutečný teror, když je poslán do vzdálené školy pro problémové dospívající. Tady obtěžování začíná znovu. Rozdíl je v tom, že tentokrát se někdo dívá - teenagerka Moira, která byla před lety dohnána k sebevraždě kvůli kruté šikaně. Když Lincoln neúmyslně přivolá Moiru z hrobu, vypustí pomstychtivou a nezastavitelnou sílu na misi krvavé pomsty. (noelcoward73)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (35)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Prvních 50 minut silně ubíjejících. Nesympatické postavy, ošuntělý low budget look, ale jakmile Sierra McCormick nastoupí na Revenge scénu je o krvavou zábavu vystaráno. Chválím originální způsob mordování a překvapivě hezky zpracovanou krev, kterou jsem nečekal vzhledem k celkovému looku filmu. Je to sice jeden z nejdivnějších hororů letošního roku, ale za ten slušný závěr si trojec zaslouží. Story 6/10, Atmosféra 4/10, Gore 7/10, Vizuál 4/10, Akce 4/10, Zábavnost 5/10 .55% ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladý chlapec, ktorý bol odmalička šikanovaný, sa konečne odváži vzoprieť násilníkom, ktorí mu ubližujú. Konflikt ale skončí tým, že ho obvinia z útoku, takže je poslaný do nápravnovýchovného centra pre mladistvých. Tam ho začnú opäť šikanovať, ale zjaví sa mu duch dievčaťa, ktoré tu predtým tiež šikanovali, a tak spáchala samovraždu. Dievča mu ponúkne pomoc a tak sa začína cesta za krvavou pomstou. - Velmi sympatická ducharina. Samozrejme som do toho išiel bez akýchkolvek informácií o čom horor je, takže podla úvodných minút som očakával, že to bude slasher. Napriek tomu to skončilo ako ducharina, ale vôbec nie zlá. Šikana je pre horor velmi dobrou témou, takže obsahovo ma to velmi zaujalo. Potešilo ma herecké obsadenie, z ktorého si takmer každý už v nejakom horore zahral, jeden z nich dokonca režíroval tohtoročný horor Amnesiac. Hlavný herec sa strašne podobal na Brenta z The Loved Ones, čo je jeden z mojich najoblúbenejších hororov vôbec, takže ma to potešilo. Hudba v tomto horore ma tiež zaujala. Duch dievčaťa vyzeral tiež celkom dobre a spôsob, akým obetiam ubližoval, bol tiež zaujímavý. Aj keď duchariny zrovna nemusím a tie nízkorozpočtové zvyčajne za nič nestoja, táto na mňa urobila velmi dobrý dojem. Takýto parádny hororový víkend som už velmi dlho nezažil. + herečka z Dark Summer + herec z Cabin Fever: Patient Zero + herec z Dark Summer + herec z Cabin Fever 2, Undocumented a Starry Eyes + herečka zo Zombeavers + herec z Digging Up the Marrow a The ABCs of Death 2 ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Originálny nápad a svojské spracovanie, už len za to ho hodnotím lepšie ako na mňa počas sledovania pôsobil. Totižto vidieť x-krát ako niekto umrie tou istou smrťou (podrezaním žiletkou) i keď to je Moirin trademark nie je veľmi fascinujúce, v závere keď sa vzala aj zbraň do ruky a začalo lámanie kostí to bolo hneď zaujímavejšie. Takže nápad nevyužitý, v pokračovaní prosím rozvinúť. Ani jedna postava nie je sympatická a najhoršie je na tom práve Moira a ústredný sráč. Vďaka aspoň za Grace Phipps. A to spracovanie, na jednej strane ma to nevtiahlo do deja tak ako by som asi chcel (o čo tomu režisérovi vlastne ide?, prečo použil tento záber?, ...) ale na druhej zvýrazňuje inakosť filmu a tým jeho dlhšie zapamätanie. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Motto tohoto hororu je jasné: Ten, kdo ubližuje, může se to proti němu jednoho dne obrátit. Šikanovaný mladík Lincoln (Ronen Rubinstein) je do sebe uzavřený podivín, kterého okolí nechápe. Za delikt, kterého se nepředloženě dopustil na svém tyranovi, je poslán do duchovní akademie pro mladistvé delikventy, nacházející se uprostřed pouště. I zde narazí na agresivní týpky, kteří si ho podají. Mladíkův hněv přivede zpět k životu mrtvou dívku, rovněž v kolektivu mimořádně neoblíbenou Moiru, mající značné sklony k sebepoškozování. Ta zde kdysi za ne zcela vyjasněných okolností zemřela. A její nenávist nezná smilování. Vyklubal se z toho zajímavě koncipovaný horor, který si dopřál pěkně vyvedené krvavé manévry. Postarala se o ně Sierra McCormick v roli pošahané Moiry, která podala nejintenzivnější herecký výkon. Měla zálibu řezat se na různých místech těla. A to nebylo všechno. Tvůrci ji dali schopnost, že svoje vyhlédnuté oběti bude masakrovat pěkně na dálku. A tak je divákům dopřána řada scén, v nichž z nebohých obětí prýští krev, když si třeba Moira podřeže hrdlo a tak všelijak. A to se děje prakticky pořád od jejího nástupu na scénu. Kdo si chce stěžovat na nízkou krvavost snímku, zde neuspěje. A není to zařízení, kde by se zdržovaly nějaké trosky. Holky jsou zde značně modelkoidní, Grace Phipps, Lexi Atkins, která už své vnady předvedla v thrilleru Kluk od vedle, za normálních okolností by se v podobném zařízení zdržovaly jen otylé a ohyzdné bachyně, ale holky jsou jako lunt, Jen ta Moira byla jako jediná taková obludnější. Mezi mladíky se objevuje někdejší dětská hvězda Spencer Breslin, který už si ani není moc podobný. Kdo od filmu očekával film psychologického rázu, tak ten nemá šanci. Absolutně nic takového, i když se ještě zpočátku objevují občasné náznaky, hned je tomu zatržen tipec krvavým běsněním. Mě začínající režisér s trochu směšným jménem Adam Egypt Mortimer dost překvapil. Určitě má jeho režijní styl nějakou budoucnost. Za pár babek natočil originální a soběstačný horor s relativně neznámým a nepřeplaceným hereckým obsazením. Navrch to má hodně realisticky vyznívající gore. Napětí nahradila krvavost. A závěr to také neposral. Takže jo, dalo se. 100% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Kde ty nesympatické držky vyhrabali.... Kladných postav se nedostává, a tak postupně dojdete k závěru, že zařvat mohou všichni. Sice mi dvě třetiny filmu nepřišly ubíjející a nudné, ale nijak nadšený jsem z nich nebyl. Problémy kolem šikany a převýchovného tábora nejsou ničím novým, naštěstí zde se nakonec dostaví ...duch?... nemrtvá? no to je jedno. Zkrátka zavražděná Moira se vrací ze záhrobí, odkud ji přivolá pablb Lincoln, a nastanou jatka. Sice nelítají hlavy, i když jeden rozstřel by byl, ale zato si divák užije rubínových spršek, potůčků, kaluží a cákanců dosytosti. Jo, žiletka umí nadělat paseku. Předpokládám, že jeden z tvůrců filmu si prošel odpornou šikanou, s kterou se takto vypořádal. No, tyrani by si pohlazení žiletkou mnohdy zasloužili... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Noah Segan (Krauss) si zahral aj vo filme The Mind's Eye (2015), ktorého názov je totožný s názvom akadémie, kde sa Some Kind of Hate odohráva (Mind's Eye Academy). (metal.storm)

Reklama

Reklama