Reklama

Reklama

Inga Lindström


Láska v Sommerlundu (E53)

(epizoda)
  • Německo Sommerlund für immer (více)

Obsahy(1)

Po smrti své ženy ztratil Bertil Hanson jakýkoliv zájem o vztahy. Namísto toho se plně soustředí na své povolaní právníka a na desetiletého syna Paula. Když se Paul po telefonu seznámí s šarmantní Brittou, cítí, že by to mohla být ta pravá pro jeho otce. Paul naplánuje letní dovolenou do Sommerlundu, kde Britta bydlí. Samozřejmě všechno nejde až tak hladce. Sice se jí uzavřený Bertil líbí, ale má se vdát za Thomase, dědice marcipánové továrny. Její nastávající tchýně by ji chtěla nechat své podíly v podniku, ale Britta má o své budoucnosti jinou představu. Když se pak ještě objeví Maja, která se pokouší zamotat hlavu Bertilovi, zdá se, že Paul bojuje v předem prohrané bitvě... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (3)

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poctivě oddřené, až do konce na TV Barrandov. Romantický snuff té nejbrutálnější kategorie. Ano je tam malý šmejd, svatba a láska v každém věku! -90%...SEPTIK! ()

Reklama

Hadriel odpad!

všechny recenze uživatele

V rámci pro bono a kvůli dobré karmě jsem film viděl celý a to i včetně reklam (nerozumím své vagíně!). Proč Němci a Rakušáci hrajou Švédy? Už asi po stopadesáté? Herci jsou na úrovni českých kolegů z Ulice a podobných paskvilů, takže je to docela příšerná sada. K tomu ten tristně stupidní scénář a máte dokonalý mučící nástroj. Paní Sádlová, co píše scénáře, je asi dobrý zvíře. Stopáž 88 minut je pekelná. Hitlerovi proslovy jsou oproti tomu poutavá a poučná zábava. Ač jsem býval celý život poměrně zdraví, tento film mi způsobil rakovinu. Nedoporučuju. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Švédsku. (M.B)

Reklama

Reklama