Reklama

Reklama

Krvavý obchod

Trailer

Obsahy(1)

Jean Claude Van Damme přijíždí na Filipíny, aby zachránil život svojí neteři, která potřebuje novou ledvinu. O svoji ledvinu ale přijde hned první noc, když mu ji ve spánku vyoperují. Nyní si ji musí vybojovat zpátky, aby neteř zachránil... Deacon přiletí na Filipíny a záhy zachrání na ulici prostitutku Anu před mužem, který ji mlátil. Deacon s ní stráví noc, ale ráno se probere ve vaně plné ledu. Chvíli mu to trvá, než se vzpamatuje, ale pak si uvědomí, že ho někdo okradl o ledvinu... Deacon má na Filipínách bratra George a starého přítele Kunga. Okamžitě volá Kungovi, chce svoji ledvinu najít, potřebuje ji pro Georgeovu dceru, která musí na transplantaci. Deacon pátrá po Aně a s tím mu pomáhá Kung, který má kontakty. Když Anu najdou, dozvědí se, že za vším stojí muž jménem Drake, který ji jen najal. Ana se přidá na Deaconovu stranu. Deaconovi dojde, že jeho ledvina už je v těle někoho jiného, ale on je ochoten i zabíjet, aby ji získal zpět... George je pobožný a s bratrem moc nevychází, takže se v něm perou emoce. Svou dceru ale miluje, takže Deaconovi pomůže a zjistí, kdo jeho ledvinu má. George zná dobrého hackera a ten mu prozradí identitu muže, po kterém s Deaconem, Kungem a Anou pátrají. Čtveřice se odklidila do letního domu George, kde připraví plán útoku... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"V Bibli teče spousta krve. Teď nějaká poteče i na ní." Má-li kdokoli chuť čmajznout mi ledvinu, tak ho musím předem upozornit jednak na její jistou opotřebovanost a jednak na skutečnost, že mne Jean-Claude van Roznožka naučil mlátit lidi Biblí a třením podpatků o zem zastavit auto. To by k záchraně mé ledviny mělo stačit, ale na Filipínách bylo zapotřebí přitlačit nejen na úderech, ale i na citovém vydírání a to se, bohužel, stalo. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Po troch rokoch záporných a vedľajších postáv prichádza Jean-Claude Van Damme konečne zase s plnohodnotným akčným filmom, v ktorom stvárňuje kladného akčného hrdinu, takže som sa na to tešil, len škoda, že práve Pound of flesh mi zo všetkých jeho filmov príde najhorší. Zápletka je v poriadku, ale dejovo ma to teda moc nebavilo, celé je to až príliš pomalé a mdlé, takže som sa väčšinu času nudil a nevedel dočkať konca. Ernie Barbarash, ktorého som doteraz vnímal skôr neutrálne u mňa teraz výrazne klesol, vizuálne a technicky je to teda bieda, všetky tie zadné projekcie, nudné lokácie, digitálne zásahy stien a podobne, skutočne je na to problém pozerať. Sklamaním je aj akcia, súboje síce nemajú najhoršiu choreografiu, nájde sa tu pár efektných chvatov a pôsobia aj celkom kontaktne a surovo, ale moc ich nie je, takmer neustále sa odohrávajú potme, tie spomaľovačky to skôr kazia a navyše aj samotný Van Damme tu má viditeľne často dabléra. Takže mi celkovo prišli pozerateľné, ale moc ma nezaujali. Prestrelky už nestoja za nič, tu mi vadila hlavne absencia zásahov, zasiahnutý jednoducho len padne, nič viac, tá jedna naháňačka tiež nemá čím baviť a explózie pôsobia až moc umelo. A tak z akcie sa mi páčila hlavne celá situácia pri automobile, ktorá sa ako jediná neodohrávala potme a v nudných interiéroch a potešia aj dvoje zlomené väzy. Moc to nepodporia ani herci, Jean-Claude Van Damma samozrejme vždy rád vidím, no tu pôsobí až moc strhnane, čo si síce jeho postava vyžaduje, ale takto predsa len nie je až takým ťahúňom. Darren Shahlavi ako hlavný záporák je správne slizký, ale nemá moc priestoru a výber vedľajších postáv sa teda vôbec nevydaril, hlavne pobožný brat ma miestami poriadne otravoval a ani starý priateľ ma vôbec nebavil. Takže ma veľmi mrzí, že Van Dammovi musím dať podpriemerné hodnotenie, ale nejde inak, nudil som sa až príliš často a kladov je tu minimum. 45% ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Podla mňa dosť podcenený film. Ernie Barbarash s JCVD už niečo natočil (Šesť výstrelov, Elitný zabijaci), ale tento Krvavý obchod aj keď nieje tak krvavý ako na plagáte, či v nazve filmu, celkom ma to prekvapilo. Žán Klod je vo forme, akcie výživné a príbeh ma tiež celkom grády. Vlastne ma v závere aj celkom prekvapil, čo som od filmu s Belgickou mlatičkou nečakal. Palec hore. 70% - 3* ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Základ příběhu dobrý, omáčka okolo tupá. Akce taková středně dobrá až polovičatá. Ale co mi vadí nejvíc? Digitální střelba, digitální díry ve zdi, digitální kouř, digitální výbuchy. Omg, všechno v tomhle filmu je děláno levnou animací. To hrozně sníží už tak nižší úroveň filmu. Nakonec tím nejlepším na filmu je Charlotte Peters, která vypadá jako kombinace Joan Cusack a Rachel Weisz a vypadá opravdu úchvatně. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Čistokrvné Bčko z osemdesiatok. So všetkým, od množstva súbojov, cez spomalený stred až po veľké finále s odhalením a emóciou. A samozrejme, JCVD aj keď má 150 rokov bez DPH, stále dvihne nohu, vystrelí a spraví šnúru na idúcom aute. Trochu umelo natiahnuté, ale netreba pri tom rozmýšľať a len obdivovať asi posledný Darrenov film. Bol to veľký bojovník. 2 z 5 ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • V čase 00:36:25, keď Deacon (Jean-Claude Van Damme) po bitke nastupuje do malej dodávky k svojmu bratovi, je pri naštartovaní auta možné vidieť v čiernom okne kameru, mikrofón a člena štábu. (Hudakfilms)
  • I když se příběh filmu odehrává v Manile na Filipínách, natáčelo se jen v Číně a Kanadě. (Yardak)

Reklama

Reklama