Reklama

Reklama

Dokonalý KLUK

(TV film)
  • Česko Jak stvořit ideálního kluka (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší kamarádky Mae a Gabby jsou premiantky druhého ročníku na střední škole, s počítačem to umí jako málokdo, jen společensky se jim nedaří mezi vrstevníky zapadnout. Jednoho večera dají dohromady plán, jak vytvořit dokonalého kluka pomocí pár úderů do klávesnic a wifi připojení. Co holky nevědí je, že počítač, který používají, je nastaven tak, aby vytvořil robotického super vojáka, který je omylem aktivován v podobě Alberta. (Disney Channel)

(více)

Recenze (9)

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Přišel jsem z procházky ( se psem ) a v obýváku seděly 3 puberťačky a koukaly na tohle. Okamžitě jsem pochopil že se jedná a výplod studia Disney, už jen proto, že se tam vyskytovaly bohyně z dokonalou vyzáží ( tak má vypadat každá američanka - tupá, blbá, hezká, dlouhé vlasy ) a oproto nim šmudly z trapným oblečením a brejlema ( tak nevypadá pravá američanka - chytrá, hodná, brejle, logické uvažování, kratší sestřich ) Už jen proto, že holky ( 2x 14 let a 1x 13 let ) se u toho tvářily jako že tohle je asi divný film, pochopil jsem že ani ty pubertálně pomlácené holky to moc nebraly. Dokonce jsem slyšel vyjádření o tom, že ani ten kluk není zrovna dobrej řízek ( o jídle to asi nebylo ) Viděl jsem z toho asi hodinu. Dám 1 hvězdu za sebe - za puberťačky bych to viděl tak na 3. Beru průměr a nechám tomu 3 hvězdy. Přece jen to občas mnělo i nějakou snahu o scénář ( jinak obvyklá blbost od Disnyho ) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Současné hvězdy společnosti Disney Kelli Berglund a China Anne McClain hrají nejlepší obrýlené intelektuální přítelkyně Mae a Gabbie. Mae si v počítači vytvoří umělého přítele Alberta “krasoně úžasňáka”. Prostě jednoduchá teen dramedie. Nasládlá elektronická hudba doprovázející film nyní působí moderně, ale tipuji že za pár let bude znít parodicky. ()

DDCC 

všechny recenze uživatele

Prosím o edit.. český název je "Jak stvořit ideálního kluka", ten s dokonalým klukem byl jen marketingový. K HODNOCENÍ: Obrovský zvrat ve sci-fi filmech o robotech. Je to poprvé, kdy se robot nezblázní a nejde proti lidem - NEUVĚŘITELNÉ! Po songu Love you like love song od Seleny Gomez mi došlo, že Disney po x letech opět stvořil originální původní film aka klasický early 2000 DCOM plný klišé a nelogických zvratů a postupů postav. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Velice odlehčené sci-fi! Jedná se o Disney Channel (DCH) film, a to ještě sci-fi. Co jsem od toho mohl očekávat. Je to strašně sladké a klišoidní, humor se nese v duchu nových seriálu na DCH a stejně tak v obsazení. Naštěstí, natočil to už zkušený DCH režisér, který věděl, jak pracovat s televizními herci, a co udělat, aby nevypadali tak trapně. Nejhorší na celém filmu je klišoidní středoškolská populární záporačka a ty nejdebilnější techno-bláboly, jako: ,,Když jste nahekovaly ten Pentagon, tak tam museli dát Firewall!" a tomuto podobné :D Původně jsem chtěl dát **, ale v poslední 20 minutách přijede armáda, společně s generálem, na středoškolský ples a začne se hláškovat. A generál docela ujde, jak tam všechno řídí z toho parku za školou a řve do vysílačky pokyny pro vojáky, jako ,,začněte zpívat!" nebo ,, připravte romantický měsíc!". Nic nečekejte, je to debilní film pro malé děcka, ale na zabavení to bohatě postačí ;-) ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama