Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Unikátní záznam z vyprodaného koncertu, který proběhl v roce 2012 v pražské La Fabrice, přináší ojedinělý hudební zážitek v čele se Zuzanou Michnovou, skupinou Marsyas a jejími hosty. Společně si zazpíváte nejen se Zuzanou, ale také s Petrem Kalandrou Memory Bandem, Oskarem Petrem, Michalem Pavlíčkem a Michaelem Kocábem. V záznamu uslyšíte skladby ze všech alb Marsyas až po rockovou desku Rány z roku 1986. Koncert byl původně uspořádán pro potřeby natáčení celovečerního fi lmu o Zuzaně Michnové, nahrávka se však vydařila natolik, že bylo okamžitě rozhodnuto ji vydat samostatně formou živého DVD záznamu. (Magic Box)

(více)

Recenze (6)

Bernie82 

všechny recenze uživatele

Velice kvalitní záznam nejen koncertu, díky kterému jsem měla možnost se vrátit zpátky do mládí. Doporučuji všem, kterým se hudba Zuzany Michnové a Marsyas líbí ()

prezdivaka 

všechny recenze uživatele

Nechci hodnotit zpěvačku ani kapelu. Petr Kalandra je nenahraditelný a mně tam stále chybí. S tím už nic nenaděláme. Co mi však v tomhle záznamu z koncertu opravdu chybělo, byla systematická práce ve střižně. Když má režisérka se střihačem k dispozici jízdu, kamerový jeřáb, dalších několik kamer s kameramany a k tomu dvě pevné čipové, očekával bych, že nebudou střihy náhodné, jako kdyby to dělal robot. Švenky byly nedokončené, prostřihy bez kompozic, často zrovna když daný nástroj ani nehrál ten důležitý part. Kytaristu bez prstů také nemám rád. Prostě, co se týče střihové skladby, byl jsem dost zklamaný. Už jsem viděl mnohem lépe udělané koncerty. ()

bohemia_regent 

všechny recenze uživatele

Přestože vím, že Zuzana Michnová nazpívala za svoji více než 40-letou kariéru (ať už v Marsyas, anebo sólově) nemálo výborných věcí, byl jsem přece jen na pochybách, jestli nebudou v devadesátiminutovém koncertu hluchá místa. Moje obavy byly zbytečné, jedna pecka střídala druhou, a to ještě jich spousta nezazněla - koncert klidně mohl být dvouhodinový. A to si zaslouží obdiv. -------- V titulcích filmu uvedeno: rok výroby 2013. ()

Tamdydam 

všechny recenze uživatele

Opravdu výborný koncert. Z celého záznamu dýchá svkělá atmosféra nezatížená zbytečnou porcí nostalgie, muzikanti i publikum si koncert evidentně užívají a jsou vzájemně propojení, celé to skvěle šlape,... Paráda. O to větší obdiv, že většina z muzikantů už není nejmladší ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama