Reklama

Reklama

Padesát odstínů temnoty

  • USA Fifty Shades Darker (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Odstíny šedi skončily ve chvíli, kdy Anastasia přestala hrát podle Greyových pravidel a bez okolků ho opustila. Dosavadní lovec a dravec se ocitá v pro něj neznámé životní situaci a navíc si uvědomuje, že se do Anastasie zamiloval. Té se sice nechce vrátit do světa, ve kterém naplňovala roli poddajné studentky, ale Christianovu kouzlu odolat stejně nedokáže. Nevědomky se tak vystavuje velikému nebezpečí. Z Greyovy minulosti se náhle začnou vynořovat temné stíny, které pomáhaly vytvořit jeho komplikovanou osobnost. A těm rozhodně není po chuti, že „jejich" Christian podlehl tak banálnímu a slabošskému citu, jakým je láska. (Cinemart)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (398)

castor 

všechny recenze uživatele

Jednička byla s ohledem na masivní kampaň, kterak to bude velké a pikantní, z pohledu erotična docela konzervativní. Herci tehdy s dost vážnou tváří pronášeli kraviny, občas vzali do ruky bičík a řešili dost úsměvná pravidla o svázaných rukou. Pokračování je o tom, že tentokrát ona všemu přichází na chuť a má zájem o naplácání na holou. Atmosféra erotického dusna nicméně nefunguje. Ale abych nepřeskočil to podstatné, začínáme tím, že on jí chce zpátky, ona se tomu vlastně nebrání, takže jakoby se nechumelilo. Přibude pár postav, které mají přinést nějaké to tajemno, nedej bože zajímavou linii. Jinak se oběma hercům daří docela maskovat, že se ocitli v příšerné látce, která nemá v kině co dělat. Skoro nic nového se nedozvíme (ne, že bychom o to stáli), jen si připravujeme půdu pro trojku. Ta bude určitě plná prasárniček. Nemůžu se dočkat. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec špatné. Stejně jako u jedničky mám za to, že v rámci toho, jaký brak je předloha, se podařilo to zfilmovat jak nejlépe to vůbec jde. Jasně, postava Any mě stále rozčiluje svou pitomostí, ale upřímně řečeno, v knize působí jako ještě větší blbka, jelikož tam doslova můžeme číst její myšlenky, včetně stále se opakujícího "holy cow" a "inner goddess" (četla jsem v angličtině). Ve filmu je tedy o něco snesitelnější. Jediná skutečně nepovedená scéna ve filmu byla podle mého názoru ta rádoby napínavá situace s pádem vrtulníku, kdy celá rodina čeká na zprávy, jestli je Grey naživu a on se (spoiler!) jako by se nechumelilo najednou obejví ve dvěřích se slovy, že jako sorry, ale nemohl dát vědět, protože se mu vybil mobil. To bylo snad ještě stupidnější než popis v knize. Jinak ale musím uznat, že téměř vše se v rámci možností podařilo zfilmovat co nejlépe, s důrazem na vizuál, který je samozřejmě u takového filmu důležitý. Takže celý film se minimálně může zařadit mezi spoustu a spoustu dalších filmů průměrné kvality, aniž bychom zbytečně dělali velké haló z toho, o čem ten příběh je. Já na to šla v podstatě jen pro legraci a nic jsem od toho nečekala, vzhledem k tomu, že vím, jaká je kniha, ale výsledek byl překvapivě fajn. Když člověk přistoupí na to, že příběh je zkrátka jen taková nereálná kravina s důrazem na smyslnost a erotiku, tak si to podle mě může i docela užít. Já si třeba užila sledování krásného spodního prádla :-D Jediné, co mě oproti prvnímu dílu trošku zklamalo, je hudba. V jedničce mě celkově zaujal soundtrack, tady už ale chytlavé hudby a písniček nějak ubylo, přestože hudbu stále skládá Danny Elfman a podíleli se na tom i interpreti jako Taylor Swift. ~(3,4)~ ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Slabsie nez jednicka ale prekvapivo znesitelnejsie ako som cakal. Vyzera to velmi solidne a niekde v strede je to s ohladom na cielovku nejakych 20 minut celkom fajn romanticka komedia. Najma ked Dakota Johnson cituje najslavnejsiu ulohu svojej maminy. A co ta zvysna poldruha hodina? To je peklo. Najma vsetky pokusy o zdramatizovanie su uplne WTF (exmilenka, linka s Kim Basinger, pad vrtulniku) a eroticke sceny vyzeraju ako necenzurovane klipy z MTV. Ten scenar je uplna chujovina a len vdaka profesionalite tvorcov to nie je absolutny hnoj ale iba velmi zly film. Najpodivnejsie vsak je, ze film s podobnou cielovkou robi z hlavnej hrdinky totalnu kravu bez vlastneho usudku alebo schopnosti rozhodovat sa. To vazne sa s nou baby vedia identifikovat? Ale videl dom uz OMNOHO horsie filmy 3/10i ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Bieda fakt bieda. Celý čas som čakal na nejaký príbeh lebo som vlastne netušil, že o čom to bude a keď tu bol konečne naznak niečo zaujímavejšieho, tak to nakoniec seriálovo skončilo. Nuda, jednotka mi prišla zaujímavá svojou konceptom, ale toto bolo doslova o ničom a okrem toho sexu skutočne nebolo na čo pozerať a nemalo čo zaujať. 20% - 1* ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Změna režiséra velmi prospěla o tom žádná , jediný důvod proč sem naštvaný je ten že budu muset rok čekat na poslední část, což je hrozný. Grey konečně vypadal jako kus chlapa a ne jako špatně vypracovaná kopie Kena, Co se týče Anastasie tak se proměnila v dobrou kost kdy konečně vypadala jako ženská co přitahuje chlapy a ne jako křestanka kterou zrovna pustily s kláštera. Soundtrack opět povedený to se musí nechat , co se týče samotného filmu scéna s helikopterou měla být dotažena do konce to sem postrádal ale scéna na vodě s lodi byla best až mi naskakovala husina , samozřejmě za vše může dokonale kino cinemas DOLBY ATMOS které chci dom :) Sem nadmíru až překvapivě spokojen film konečně nabral otáčky někam jinam a ne jenom na sex, který bez pochyby dobře natočen. Co se týče zdejších komentářu jen se pousmívám a rozhodně sem se nenechal odradit, a jako Bonus při cestě domů nám hrál song Beruška :) ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Ve scéně, kdy se Anastasia (Dakota Johnson) obléká na bál, je vidět, že má podvazkový pás zapnutý přes kalhotky. Správně by ale měla zapnout punčochy k podvazkovému pásu a kalhotky si natáhnout jako poslední přes něj, jelikož takto by si dotyčná nemohla celý večer odskočit. (Alatiel)
  • Když se Ana (Dakota Johnson) chystá na charitativní večírek do domu Greyových, má na sobě černý krajkový korzet a černé krajkové kalhotky. Když se ale s Christianem (Jamie Dornan) chystá milovat v jeho pokoji během večírku, pod šaty nemá ani korzet ani podprsenku a má jiné kalhotky než předtím. (Calwen22)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

20.02.2016

Pokud máte rádi drsnější filmy, nejspíš vyhlížíte comeback Ricka Deckarda i Johna Wicka. První jmenovaný se vrátí pod dohledem Denise Villeneuvea (Zmizení, Sicario), a to 12. ledna 2018. Harrisona… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama