Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert De Niro hraje ve filmu Bena Whittakera, 70letého vdovce, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý, jak se říká. Využije příležitosti vrátit se znovu do hry a stane se vedoucím stážistou módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová (Anne Hathaway). (Freeman Ent.)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (764)

troufalka 

všechny recenze uživatele

Princezna nám vyrostla, místo deníku má noťas a založila si vlastní firmu. Robert De Niro si hraje na hodného taťku, dědu, strýčka, co všechno s úsměvem vyřeší a pro každého má pochopení. K tomu hraje unylý podkres bez jediného hudebního nápadu. Naštěstí neznám cílovou skupinu, pro kterou byl film určen. A nechci jí znát. Proč jsem dala jednu hvězdičku? Hrozně nerada dávám odpad, a Rene Russo vypadá i po šedesátce skvěle! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Intern je druh filmu, který Vám doslova zvedne náladu a zpříjemní den. Celé je to neuvěřitelně sladké, milé, nostalgické,dojemné a tak správné. Film hezky znázorňuje rozdíly mezi klasickou a moderní kulturou, ale také velmi poukazuje na dnešní vztahy a manželství. De Niro zde jasně posílá poselství, jak by správný muž měl vypadat a chovat se v dnešní společnosti a skvěle funguje chemie s Anne Hathaway, která je naopak už zkažená moderní dobou a cítí se nesvá v přítomnosti De Nira, pač pozoruje na sobě nedostatky a chyby. Takže nejen, že se na film skvěle kouká a každý si v něm najde něco svoje, objevuje se zde také chlapík jménem Zack Pearlman, který svým humorem a gesty baví celé publikum při každém zjevení na scéně. Nedivil bych se, kdyby z něj vzrostla budoucí hvězda na komediální scéně. Takže zjednodušeně vtipné, krásné, dojemné, skvěle zahrané, chytré, hezky vymyšlené a první film v historii, kde po skončení začalo tleskat celé kino a všichni se začali objímat, tak to přidá neskutečně na finálním zážitku. Doporučuji. 90% ()

Reklama

vteco 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná, která se obloukem vyhýbá žánrovým klišé a diváka zbytečně neunavuje. Celý snímek táhnou hlavní protagonisté aneb tradičně skvělý a zkušený Robert De Niro, kýmž by v důchodě chtěl být určitě každý muž a překvapivě sympatická Anne Hathaway, jenž se se svou rolí také zkušeně poprala. Příběhová linie i s důležitými odbočkami má hlavu i patu a působí velmi odpočinkově a nenáročně, na druhou stranu ale postrádá výraznější pointu. [75%] | Kino - Prom. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Po Alu Pacinovi nalezl svou Druhou mízu i Robert De Niro. A já jsem z toho naměkko. Čistý a upřímný příběh, kterému nemám co vytknout, protože film tu hraje až druhé housle, a to kdo ví jestli. Ben je dědek, jakým bych jednou chtěl být a Jules holka, jakou chci mít. Na mistrovství světa ve hře očí by tihle dva rozsápali i sedmihlavou saň, dvě hodiny s nimi byl ten nejkrásnější čas strávený letos v kině, a to mi věřte, že tam jsem často. ()

FTP 

všechny recenze uživatele

Film nemá žádný nápaditý děj, nečekaný zvrat ani vlastně nic moc, co by ho odlišovalo od ostatních. Má ale neskutečné charisma. Je to takové sympatické poklidné vyprávění dvou příběhů, které splývají v jeden, a moc hezky se na to kouká. Jediná akce, kterou třeba vyzdvihnout je pochopitelně loupež mailu, která do kontextu filmu vůbec nezapadá, ale právě proto je možná tak světlým momentem. De Niro na jednu stranu supr, na druhou je možná až moc kladný a vždy se zachová správně, což mě někdy vytáčelo, jak byl předvídatelný. Ani jsem se nemusel bát, že by se s Hathaway vyspal, když si ho pozvala do postele. Za mě film na jedničku, na který se rád podívám znovu a znovu a dám si ho o každých Vanocích, i když s nima nemá nic společného, působí na mě trochu jako Vánoční romantické komedie ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Scéná, v níž Ben (Robert De Niro) vede před zrcadlem konverzaci s imaginárním člověkem, odkazuje na snímek Taxikář (1976), ve kterém má postava Roberta De Nira, Travis Bickle, podobnou scénu. Navíc i zde jeho postava pracuje jako řidič. (hansel97)

Reklama

Reklama