Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert De Niro hraje ve filmu Bena Whittakera, 70letého vdovce, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý, jak se říká. Využije příležitosti vrátit se znovu do hry a stane se vedoucím stážistou módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová (Anne Hathaway). (Freeman Ent.)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (764)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Feministická agitka jako prase. Muž přestože měl slibněji rozjetou kariéru zůstává v domácnosti, žena která šéfuje veliké společnosti, kterou sama založila a De Niro, který sveřepě hájí její zájmy a podporuje ji v jejich cílech. Co bychom také chtěli, když režíruje žena. Film by mě zřejmě z těchto důvodů ani zase tak moc špatný nemusel přijít, kdyby se tam toho dělo trošku více vtipného. Jedna scéna, kdy "kluci" jedou pro mámin počítač situaci nezachrání. Castingových omylů jsem také našel několik. Všichni (ne)herci kromě Anne, Roberta nebo Rene jsou téměř otřesní. 50% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Neskutečně milý filmík, navíc výborně nadabovaný. Člověk si může říct, že takové filmy už nejsou v dnešní době příliš cool, ale já přesně takové pohodové sympatické filmy rozhodně můžu. Především tehdy, když jsem psychicky v háji a potřebuju pocítit zas trochu té lidskosti. Vynikající film, který pohladí duši. ***** ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Už nějakou dobu jsem chtěl přestárlého Stážistu vidět, ale nějak jsem se k tomu pořád neměl. Robert De Niro je bezpochyby žijící herecká legenda, která zahraje jakoukoliv polohu a i na stará kolena, neskutečných 40 let od legendárního Taxikáře, zvládl ztvárnit sympatického a pracovitého vdovce, kterému člověk věří cokoliv. Naproti tomu je zde Anne Hathaway, které jsem ani za ty roky prověřeného a doceněného herectví nepřišel na chuť, ovšem zjevně se tam pomalu dostávám. Vlastně jsem se celé dvě hodiny dobře bavil, užíval si a smál se některým vtipným situacím. A býval bych této skvělé feel-good jednohubce napálil i pět, kdyby...kdyby ten film neudělala žena. Tedy hlavně, kdyby jej, pro mě neznámá, Nancy Meyers nenapsala. Rozhodně nemám nic proti emancipaci a asi bych se filmem dále nezabýval, jenže to by z výsledného kousku nesměl být cítit jistý pach teatrálnosti a naivity. Během první poloviny to plyne tak nějak bez povšimnutí, jenže v té druhé se stalo tolik naivních, a v jednom případě až křečovitě naroubovaných, zvratů jako vytržených z červené knihovny. (Spoiler : konkrétně jde o to rádobydojemnou omluvu v kanceláři, tomu jsem vážně nevěřil.) Zřídkakdy v komentáři rozebírám jednotlivé pasáže, ale zde jsem si nemohl pomoct..ovšem toto je jen drobnost a i tak jsem se dobře bavil a snímek si za pár let rád zopakuji. PS : Více minut pro Rene Russo pro příště prosím! ... 8/10 ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Seriózní a trochu kožený důchodce, který si hledá nové pracovní uplatnění jako stážista v rozevláté hipsterské firmě, slibuje zárodek slušné komedie. Zvlášť, když seniora hraje Robert De Niro, druhdy představitel hodně drsných chlapíků, kteří by takovou rozjuchanou firmičku dokázali srovnat jediným pohledem. ____ Začátek filmu slibný námět naplňuje. Robert sice mohl víc vzdorovat ležérní atmosféře oděvního e-shopu a jeho mladí kolegové ho nemuseli přijmout až tak snadno a rychle, ale budiž…. Horší je, že tím se vyčerpalo hlavní téma hned v úvodu a místo něj nastupuje jakýsi zástupný vztah otce a dcery mezi postarším stážistou a mladou šéfovou, které firma i rodina přerůstají přes hlavu. A z komedie je náhle upocené melodrama, které disponuje i jednou děsně cool přechytralou holčičkou s kudrlinkami. /31. 8. 17./ ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Už podle traileru jsem očekávala příjemný a poměrně kvalitní film, ale musím uznat, že jsem byla ještě o to víc překvapena. Hlavní postava, kterou výborně hraje De Niro, je sama o sobě skvostná svým optimistickým a aktivním přístupem k životu, což by mohlo být inspirací pro mnoho starších lidí, kteří mají pocit, že už jim život nic nepřináší a neuvědomují si, že onen přístup závisí jen a jen na nich. Protože v jakémkoliv věku se dá žít naplno. Sympatickou hlavní postavou to ovšem nekončí. Sekundující Anne Hathaway byla jako mladá podnikatelka s ambiciózní vizí taktéž skvělá a i když celý filmový příběh odrážel moderní životní styl, skrývaly se v tom ryzí lidské hodnoty. Ať už je 21. století nebo ne, jaké si určíme priority (práce, rodina, přátelé...?) je stále na nás, a je stále možné být dobrým člověkem se zdravým vztahem k lidem a ke svému povolání, aniž bychom se uchýlili k nějakým ne vždy správným současným trendům a názorům. Zkrátka moderní, milý a vtipný film s velkým srdcem. Mě si rozhodně získal. ~(4,3)~ ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Když jeden ze spolupracovníků zmíní Benovi (Robert De Niro) zpěváka Jay-Z, Ben odpoví, že neví, kdo to je, nicméně jeho manželku Beyoncé zná. To je narážka tvůrců na De Nirovy spory s tímto zpěvákem z let 2012 - 2016 . (hansel97)

Reklama

Reklama