Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert De Niro hraje ve filmu Bena Whittakera, 70letého vdovce, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý, jak se říká. Využije příležitosti vrátit se znovu do hry a stane se vedoucím stážistou módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová (Anne Hathaway). (Freeman Ent.)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (764)

heyda 

všechny recenze uživatele

Neskutečně milý filmík, navíc výborně nadabovaný. Člověk si může říct, že takové filmy už nejsou v dnešní době příliš cool, ale já přesně takové pohodové sympatické filmy rozhodně můžu. Především tehdy, když jsem psychicky v háji a potřebuju pocítit zas trochu té lidskosti. Vynikající film, který pohladí duši. ***** ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Jinak vcelku rutinní oddechovou slaďárnu výrazně zpestřuje zasazení děje do chaotického firemního prostředí, kde na city a blízké vztahy zdánlivě nezbývá žádné místo (přitom stačí jen uklidit fešné šéfové stůl, a toho místa je náhle habaděj :). Hathaway má po delším čase výbornou roli a svou energickou workoholičku zvládá s velkým přehledem, De Nira pak standardně nelze než chválit, pořád má charisma na rozdávání a dokáže potěšit i v podobné šablonovité poloze přemoudřelého, dobrosrdečného staříka. Ale především, mezi nimi divák pociťuje tak upřímný a pozitivní náboj, že mile rád překousne tuctově vystavěné příběhové schéma a pro jednou se rád znovu poddá každoroční povinné hollywoodské romanci, kterou navzdory její infantilnosti zkrátka nelze nenávidět... 65% ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, drama ze života, které nemůže urazit. Bavil jsem se. Robert De Niro je vždy sázka na jistotu. Příběh o sedmdesátníkovi, co se nechce ještě stát důchodcem a mladé perspektivní ženě, která buduje svoji firmu. Obě duše si padnou do noty a právě v tomhle životním okamžiku se potřebují. Podobně jako v Ztraceno v překladu (2003), ale ten je mnohem více hořký. Stážista je brán s mnohem větší lehkostí. Potěší i přítomnost Adama Devina. Já toho klučinu mám prostě rád. Za mě velmi příjemná romanťárna o životě. (70 %) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Vedel som, že toto nie je ten typ filmu, ktorý ma bude baviť a nakoniec neprekvapivo nebol. Celý film je sympatický ako De Niro, pekný ako Anne Hathaway a zároveň obyčajne bezstarostný, ničím moc neprekvapujúci ako od Nancy Meyers. Netvrdím, že to bolo zlé, dalo sa to pozrieť a hlavne vďaka obsadeniu som to prežil až do konca, ale aj keď som nečakal veľa, už vôbec som nečakal, že od komédie, komédiu nedostanem. Ale v pohode film na jedno pozretie. 65% - 3* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Voľne plynúca vzťahovka v modernom prostredí biznisu v kontraste so staromilským prístupom minulých čias. Tejto úlohy rádoby mentora starej školy sa opäť výborným spôsobom zhostil R. de Niro, ktorý ako vo filme tak i v skutočnosti do starého železa určite nepatrí. Úžasne pozitívny náboj, ktorý sa vinie celým filmom zanechá na konci hrejivý pocit a dobrú náladu. 70/100 Videné v rámci - Project 52 Films by Woman. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 75,8 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 194,8 mil. (NIRO)
  • Když si Jules (Anne Hathaway) vypráví s manželem (Anders Holm) večer v posteli a na klíně jí leží notebook, má v záběrech střídavě ruce na klávesnici a mimo ni. (MrAldridge)
  • Když čte Ben (Robert De Niro) leták propagující stáže pro seniory, je na něm napsáno, že video musí být natočeno ve formátu mpg, mp4 nebo avi a poté nahráno na Youtube či Vimeo. To je však nesmysl a naprosto nepotřebná informace, protože Youtube i Vimeo si video převedou do jednoho formátu při nahrávání. (hansel97)

Reklama

Reklama