Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert De Niro hraje ve filmu Bena Whittakera, 70letého vdovce, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý, jak se říká. Využije příležitosti vrátit se znovu do hry a stane se vedoucím stážistou módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová (Anne Hathaway). (Freeman Ent.)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (764)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Meyers je až příliš velká rutinérka žánru na to, aby natočila vysloveně špatný film. Ovšem místy je to podivování se nad současnou splašenou generací a adorování staré školy už moc křečovité. Ani v jednom okamžiku se to nesesype i díky účasti De Nira, který už sice hrál nerudné dědky, ale v této poloze by ho čekal málokdo. Jeho aura vás přímo nutí uznat fakt, že film rozhodně není ztrátou času. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Nikdy nepochopím jak to ta Nancy dělá, že mě dostane něčím naprosto obyčejným a civilní. Myslím, že takhle se pozná talent, když dokáže uchvátit i naprosto obyčejným. A to moto na plakátu je svatá pravda, vzhledem k tomu, že z filmu této režisérek tenhle atakuje titul toho nejlepšího. Velmi velmi velmi příjemné, naprosto mi to zlepšilo náladu. ()

Reklama

Othello 

všechny recenze uživatele

Jóga, Apple, kancly, kreativci, mobily, tablety, xanax, jezdící židle, tweety, masáže, těžítka, propisky, hadry a mnoho dalšího v tomhle strašidelném korporátním pekle, které si musí užít jen prvotřídně zpracovaný hlodavci. Nestačí? Tak se podívejte jak je to dlouhý a nádavkem vězte, že krom ošuntělé storky, jak dědeček hříbeček ohromil FB generaci, se dočkáte i rozjeté etudy na téma posranýho osobního života Nancy Meyers. Jediný komediální moment jsem si musel udělat sám, kdy při scéně, kdy se slzami v očích sleduje Rbert de Niro v televizi scénu ze Zpívání v dešti jsem si představoval, že se dívá na sebe v Lovci jelenů, Zuřícím býkovi či jiném filmu z doby, kdy se jej muži obávaly a ženy... taky. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Pozerať sa na to ako sa z mafiánskeho De Nira stáva morálne uvedomelý rozprávkový deduško je naozaj útrpné. Film je zjavne určený ľuďom, ktorí nemajú potuchy o TAXIKÁROVI a ktorí sú načisto odtrhnutí od reálneho života. Čiže by toto "veledílo" pokojne mohli púšťať členom nášho parlamentu. :-) (6.2.2016) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $58,730,982Tržby Celosvetovo $134,630,982Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ po menšej odmlke je režisérka Nancy Meyers potešujúco späť vo svojom tématickom živly a opäť nám dáva príjemne civilnú pohodovú komédiu /videl v kine: 70%/ ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Scéná, v níž Ben (Robert De Niro) vede před zrcadlem konverzaci s imaginárním člověkem, odkazuje na snímek Taxikář (1976), ve kterém má postava Roberta De Nira, Travis Bickle, podobnou scénu. Navíc i zde jeho postava pracuje jako řidič. (hansel97)

Reklama

Reklama