Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert De Niro hraje ve filmu Bena Whittakera, 70letého vdovce, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý, jak se říká. Využije příležitosti vrátit se znovu do hry a stane se vedoucím stážistou módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová (Anne Hathaway). (Freeman Ent.)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (764)

vteco 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná, která se obloukem vyhýbá žánrovým klišé a diváka zbytečně neunavuje. Celý snímek táhnou hlavní protagonisté aneb tradičně skvělý a zkušený Robert De Niro, kýmž by v důchodě chtěl být určitě každý muž a překvapivě sympatická Anne Hathaway, jenž se se svou rolí také zkušeně poprala. Příběhová linie i s důležitými odbočkami má hlavu i patu a působí velmi odpočinkově a nenáročně, na druhou stranu ale postrádá výraznější pointu. [75%] | Kino - Prom. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Moje očekávání rozhodně nebylo vysoké. Na nějaké hodnocení už kašlu delší dobu, a abych byl upřímný, díval jsem se asi jen kvůli Robertovi. Možná kvůli jeho zašlé slávě a možná taky, že jsem já naivní a důvěřivý tvor čekal jeho zmrtvýchvstání z popela. Ani ne, co se týče jeho herectví, jež je pořád na vysoké úrovni, ale spíše štěstí na filmy, které se mu poslední dobou vyhýbá mílovým obloukem. Čekal a zase se nedočkal. I když je Robert pořád dobrý, prvních třicet minut slušných, nestačilo to. Čím, víc se na obrazovce objevovala Anne a ten její naprosto šílený úsměv, měl jsem sto chutí si pustit plyn, nebo tenhle film hodit z okna. Samozřejmě, že jsem vyměkl a ve výsledku jsem se dočkal pouze další z mnohé řady, mdlých, předvídatelných a podprůměrných, amerických komedií. Je mi jasné, že už se dalšího Taxíkáře nedočkám, nicméně aspoň jednou za čas by to něco slušného chtělo. Už jen vzhledem k téhle herecké legendě….. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,V MÉM ŽIVOTĚ ZEJE DÍRA A JÁ JI POTŘEBUJI ZAPLNIT...“ /// Těžkej život americkýho důchodce… golf, knihovna, cestování…, taky pohřby (to má s těma našima společný…). A najednou leták, ve kterým píšou: „Staň se stážistou v e-obchodě!“ … Sbližování stáří s mládím (nebo vobráceně). Asi si uvědomuju, že stárnu (a proto jdu s hodnocením vejš!). Anne je taková, jaká má bejt (takže není hnusná a nasraná) a Robert je … uklidňující, frajerskej a gentlemanskej PRDUCH (pracující důchodce – poznámka pro youtuberskou generaci). Navíc bych řekl, že to není typická rom-kom. Škoda, že v tý závěrečný třetině spadnou do ubulenejch vod. Zbytečně tak srážej pohodovou záležitost, která mi (bůhví proč) připomíná Hezké vstávání. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem sběratel lajků, mám profil na všech sítích (sociálních), místo tágem jezdím Uberem… a je mi víc než 40. 2.) Nosím kapesníky. (hovno třívrstvý… ty hadrový…) 3.) Jsem holka, co se potřebuje zhluboka nadechnout. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Feel good film, ktorý skutočne v človeku nakopne veľa príjemných pocitov a za všetko vďačíme skvelému Robertovi De Nirovi, ktorý v tomto filme absolútne vládne a ukazuje obrovskú dávku ľudskosti, ktorá dnes mnohým ľuďom chýba. Rovnako skvelá je ale aj Anne Hathaway ako veľká workoholička, no možno sa v nej skrýva oveľa viac než si na prvý pohľad myslíme a vnútri sa viac ukrýva nešťastná žena, ktorá sa nevie s niektorými problémami popasovať a uteká pred nimi k práci. Musím povedať, že tá dávka úprimnosti ma opäť (ako tohto roku už pri niektorých filmoch) opätovne presviedča a sledovanie som si maximálne užíval. "The Intern" je pre mňa vynikajúci film, ktorý si určite svoje divácke pódium nájde a myslím si, že je to len dobre. Takýchto filmov je potreba viac. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Neskutečně příjemné překvapení! Takhle dobrý film jsem od Meyers neviděla od 90. let. Feel-good movie s úžasně napsanými postavami, do kterých jsem se okamžitě vcítila. Vtipné, chytré, feministické a parádně zahrané. DeNiro a Hathaway jsou skvělé duo a je radost je spolu sledovat. Je skvělé, jak film dokáže organicky skloubit obě generace a dělá to velkou elegancí, pochopením a vtipem. Jeden z nejlepších filmů roku. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

Reklama

Reklama