Reklama

Reklama

Macaulay Culkin Eating a Slice of Pizza

všechny plakáty
Komedie / Krátkometrážní
USA, 2013, 5 min

Recenze (16)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Na Mekalyho se kouká nesrovnatelně líp + na rozdíl od Warhola přidaná i nějaká hodnota v podobě lovely cheese pizza. Doufám, že se tohle božské stvoření mumifikuje jako Keith Richards a bude žít věčně ♥ (poznámka: až Richards chcípne, smazat a vymyslet jiný veselý bonmot) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

No teda, pozrime sa na to. Z malého zlatého Kevina McCallistera nám vyrástol sfetovaný pop artový umelec. Macaulay Culkin natočil farafázu na krátkometrážny film "Andy Warhol eating a hamburger". V roku 1981 si Warhol sadol pred statickú kameru a zožral hamburger (Hamburger, New York). Culkin po tridsiatichdvoch rokoch urobil presne to isté akurát že zjedol pizzu (Pizza, New York). Čo na to povedať? Obaja sú trapní čuráci. Nemám pochopenie pre tento typ pochybného umenia. * ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Je to sice odkaz na původní, téměř identické video od Andyho Warhola, ale jen kvůli tomu se to nedá považovat za kdovíjaké dílo, snad až na to, že se Culkinovi povedlo dodržet na chlup stejnou stopáž. Nevědět že je to snaha o "remake", považovala bych to pouze za ubohý pokus Culkina zviditelnit se. Co si budeme povídat - podobné video by zvládl natočit v podstatě kdokoliv a Culkin podal navíc možná ještě horší výkon než Andy Warhol, a to je co říct, když je to pouze video, kde sedí u stolu a jí. Zdálo se mi, že se nejdřív úporně snaží nekoukat se do kamery, ale pak si uvědomí, že je to moc okaté, tak tam naopak koukat začne... No, dojem byl rozhodně spíše patetický. ~(2,0)~ ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Macaulay Culkin už musel být v dobrých sračkách, když se rozhodl natočit a hlavně zveřejnit něco podobného. Koho kurva zajímavá, jak kdysi výjimečný dětský herec a nyní doslova lidská troska žere kousek pizzy před kamerou. K tomtuo shit videu jsem se dostal úplnou náhodou, ale když už jsem zjistil, že i něco podobného se vyskytuje na CSFD, no tak proč to neokomentovat… ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

A zase ta podivná část internetu. Nemám tušení, co že jsem to právě zhlédl, ale dostal jsem hlad a je tam očima koulející Macaulay Culkin, takže ta jedna hvězda je taková řekněme odpovídající. ()

ledzepfan

všechny recenze uživatele

Jde o úhel pohledu.. Já to vidím tak, že nejde o poctu či jakési předání štafetového kolíku, ale z Culkinovy strany zkrátka o čistou parodii. Tenhle remake totiž jen zvýrazňuje vyprázdněnost původního Warholova "filmu". ()

Mol 

všechny recenze uživatele

V podstatě je to kokotina, ale já jsem pro věci tohoto typu. Stejný snímek Andy Warhola měl asi větší efekt, i když jako tribut navíc s Culinem si myslím, že je to milé. Jo a dostal jsem hlad, tak se jdu podívat do lednice. ()

-Dawe- 

všechny recenze uživatele

Nevím co si o tom mám myslet ale bylo fajn po dlouhé době někde vidět Culkina. To těkání očima bylo opravdu nepříjemné. Bylo to spíš smutné, než abych se pobavil. ()

Dvoja 

všechny recenze uživatele

Za to plýtvání jídlem hvězdy dolů!! :-D I taková hloupost je pořád mnohem zábavnější než X nových filmů... ()

Reklama

Reklama