Reklama

Reklama

Příběh správného muže v nesprávném těle. Posledním zoufalým pokusem o zastavení ďábelského spiknutí je implantace vzpomínek, tajemství a dovedností mrtvého agenta CIA nevypočitatelnému a nebezpečnému odsouzenci na smrt v naději, že dokáže dokončit agentovu misi. (Magic Box)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (266)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Neskutečná scénáristická debilita s příšerným Kevinem Costnerem, který hraje absolutně tupého a nesympatického debila a Ryan Reynolds je tady jen pár minut, což je pro děj naprosto obrovský hřeb do rakve. Děj je stupidní, dialogy bolí, Scott Adkins, tupý herec ale smrtící řezník tu jen mluví, ano, ano...ano...to je jako byste točili porno, Madison Ivy nechali nosit kafe a řekli ste Tommymu Gunnovi aby oprcal zvukaře. Akční béčka jsou akční béčka, ale když děj vrší sračku za sračkou, dá se to fakt už jen těžko přehlížet. On totiž jeden IT ňouma může položit svět a jeden teroristický ňouma s pěti zabijáky jedním letadlem unikne kompletní protiteroristické jednotce Velké Británie a zastaví je vězeň s půlkou mozku. Ten film je děsná lobotomie. Ani nevim za co ty 2*, asi že sem viděl větší sračky. 40%. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Byť ze začátku se to tváří jako další Bournův Down, tak to tak neni, jo ze začátku je to samá sledovačka, krycí jména typu Holďan nosil Holandské polobotky a jestli mají v obchodě hnědou tašku, no a neměli ji !! Ale po nějakých dvaceti minutách se to změní a nastupuje Costner, byť mně Reynolds potěšil, tak Costnerovi tahle role sedla a přesně takhle měl hrát ve filmu Tři dny na zabití. A jakou že roli tady Costner hraje ? Takže asi takhle, poté co se na něho vrhli čtyři agenti a spoutali ho, tak jedno z nich poslal k zemi, takže totální, ultimátní drsňák na třetí. A pokuď očekáváte akci od začátku až do konce, tak se jí nedočkáte, akce je zde docela i dost, ale je rychlá takže než se nadějete tak je po ní. Je to zvláštní, ale tenhle rychlý a dost drsný akční styl, mi kupodivu sedl. Jediný co je škoda, že Adkins (akční bůh) je zde v podstatě nevyužit a je zde navíc. Jo a Tommy Lee Jones, má zde konečně pořádnou roli, ona totiž role záporáka, mu prostě nesedne, nemůže sednout člověkovi který má tak vřelý obličej. Soundtrack je kupodivu velice, velice slušný, tak jako zbytek filmu. No mohlo to být trochu delší a chybí nějaká ta bitka, ale i tak ty čtyři padnou. ()

Reklama

hrona 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem již nedoufal, že by vznikl další pokus o natočení podobných snímků, jako byla Skála, či Tváří v tvář, a hle ono to jde i dnes. Gary super, Tommyho si pravda člověk moc neužije, ale na druhou stranu už má také svůj věk a Ryan na pohodu... No a co se týče Kosti, ten mě opravdu moc bavil, záporák jako poleno. Jednu věc bych ale určitě vytkl, tu jeho figuru na můj vkus příliš polidštili, ten zlom je ve filmu až moc patrný. Jinak velice milé pokoukání. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Znuděný Harvey Dent implantuje mysl Green Lanterna do hlavy Supermanova otce, který pak nezastavitelně běhá za zneškodněním odpalovacích raket, zamiluje se do Wonder Woman a za zadkem jim furt křičí Jim Gordon. Kevin Costner to pojal jako vraždícího Kentána z Montarži a Gal Gadot nakonec vlastně vůbec nevadí, že bude žít s masovým vrahem. Hlavně když má v hlavě kousek Ryana Reynoldse! ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Vynikající obsazení, zábavný námět jak z devadesátých let (od scénáristů Skály), překvapivě chytlavý soundtrack, který naznačuje, že se nenakoupilo v hudební bance, ale pečlivě se vybíralo do kompozice scén a hudebního doprovodu, celkem obstojné efekty a kamera Gonzalese (např. Práskač, Zločinec) s citem pro akci a souboje rovněž ušla . Přesto je to čistokrevné béčko jak vyšité, které nemá šanci zaujmout nikde jinde než na obrazovce Novy za deset let v české premiéře. Proč? Možná to bude tím, že když všechny zmiňované atributy v čele s hereckými legendami svěříte pod patronát režisérovi tří průměrných filmů a jednoho kraťasu, můžete dostat v nejlepším případě opět jen průměrný film. Škoda, potenciál tam všude smrděl, produkce zřejmě dělala maximum, všem to ale nakonec projelo mezi prsty. 55% ()

Galerie (164)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy je operován Ryan Reynolds, byla použita speciální figurína. Bylo to údajně levnější řešení, než platit na dva dny skutečného Reynoldse, který by na natáčení stejně jen nehybně seděl, což by pro něj bylo i velice únavné. (Gary)

Reklama

Reklama