Reklama

Reklama

Příběh správného muže v nesprávném těle. Posledním zoufalým pokusem o zastavení ďábelského spiknutí je implantace vzpomínek, tajemství a dovedností mrtvého agenta CIA nevypočitatelnému a nebezpečnému odsouzenci na smrt v naději, že dokáže dokončit agentovu misi. (Magic Box)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (266)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Costner v úloze, která by více sedla Liamu Neesonovi. Klasická akční jednohubka o starém drsňákovi, na své "poslední misi". Bohužel i přes výborné obsazení (trestuhodně nevyužité) se jedná o snímek, který je horší, než by se mohlo zdát a ve kterém nefunguje jediná složka, která by dělala film zajímavým. I ten Costner příšerně přehrává. ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Klasika no... kokotom v leginach budete davat plny pocet a poctivemu akcnaku, aj ked ako cez kopirak, budete davat hviezdu dve. Ja uz fakt neviem co by kto chcel... je tu spickove obsadenie...film aj napriek stopazi odsypa jak cas v bordely...Costner nie je ziadne moralne orezavatko s vycitkami svedomia a este to je aj R-KO !!!!! Dvaja chlapci z mojej topky dali odpad! ...holt verim tomu, ze za to moze skutocnost, ze Adkins nebaletil medzi komparzom, za co som napriklad ja velmi vdacny... Takze zhrnute a podciarknute NESERTE MA !! Ide o poctivu rezbu s hercami...opakujem s hercami..., kde akcia posobi presvedcivo a nekompromisne. Za mna spokojnost. ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Vynikající obsazení, zábavný námět jak z devadesátých let (od scénáristů Skály), překvapivě chytlavý soundtrack, který naznačuje, že se nenakoupilo v hudební bance, ale pečlivě se vybíralo do kompozice scén a hudebního doprovodu, celkem obstojné efekty a kamera Gonzalese (např. Práskač, Zločinec) s citem pro akci a souboje rovněž ušla . Přesto je to čistokrevné béčko jak vyšité, které nemá šanci zaujmout nikde jinde než na obrazovce Novy za deset let v české premiéře. Proč? Možná to bude tím, že když všechny zmiňované atributy v čele s hereckými legendami svěříte pod patronát režisérovi tří průměrných filmů a jednoho kraťasu, můžete dostat v nejlepším případě opět jen průměrný film. Škoda, potenciál tam všude smrděl, produkce zřejmě dělala maximum, všem to ale nakonec projelo mezi prsty. 55% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Zrucne natocena blbost. A kevin Costner /Tanec s Vlky, Postman/ v roli chlapa, ktory takmer prizabije niekoho len preto, ze sa predbehol v rade. Teda prizabit niekoho za toto, to je moc silne kafe, stacilo v klude vytat 2 - 3 hajzlovou kefou cez Papulu. Pouzitou, pochopitelne. Krasny dokaz toho, ze taky Scott Adkins je king v b filmoch a arenovkach a la Undisoutted, ale v regulernom a-ckovom filme stale a dlhodobo taha za vyrazne kratsi provaz. Zapletka okolo jadrovych zbrani je nudna, nevtiahne, par akcnych scen je na urovni, ale ani tie to nezachrtanili : 40 % ()

castor 

všechny recenze uživatele

To, že se ve snímku objevuje půltucet známých jmen, neznamená, že to bude fungovat. Divák přestává velmi rychle chápat, proč se děje, co se děje, respektive mě ona hloubka sdělení lákala asi jako posezení v zakouřené čtvrté cenové u teplého podmírákového piva. Občas důrazně šlápneme do akčních scén, ale i kvůli unavené režii a natahování řady scén výsledek nemá dost důrazu na postavy a pořádné napětí. Takže se dočkáme spíš servisu klišé s notně prošlým datem spotřeby. Zmařená šance je to ostatně i pro herce, o kterých je zmínka hned na začátku. Vesměs jedou na půl plynu, přitom vidět vedle sebe k solidnímu comebacku nadechujícího se Kevina Costnera, Garyho Oldmana nebo Tommyho Lee Jonese mohl být zážitek. Kvůli patlalům za kamerou není. Dietní tři hvězdy. ()

Galerie (164)

Zajímavosti (6)

  • Väčšina natáčania prebiehala v Londýne, filmári však navštívili aj Kings Road či leteckú základňu R.A.F. Saint Athan vo Walese. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama