Reklama

Reklama

VOD (1)

Vybíjená je groteskou o přátelství, osudových láskách, kráse a ošklivosti, alkoholu a hledání lidského štěstí. V několika časových rovinách vypráví příběh spolužáků, kteří spolu prožívají různé životní etapy. Ocitáme se na abiturientském srazu gymnázia. Zdánlivě banální situace dává prostor nejen pro sentimentální vzpomínky, ale především k bilanci nenaplněných tužeb i uskutečněných snů a prožitého života. V centru příběhu jsou tři kamarádi – Jeff, Skippy a Tom, které životní peripetie neustále vracejí do společného bydliště – staromládeneckého doupěte, které se pro ně stává útočištěm podle toho, jak získávají či ztrácejí životní partnerky. Jejich protipólem jsou dvě ženské hrdinky – třídní kráska Eva, která se stane postupně objektem lásky všech spolužáků a ošklivka Hujerová, které schopnost sebeironického nadhledu dává nejen schopnost přežít ve světě krásných, ale najít i vlastní cestu ke štěstí. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (369)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Docela nechápu to negativní hodnocení. Snímek je dle mého skvělým důkazem toho, že nám nakonec nezbývá nic, než se rychle vzpamatovat, a v životě nelitovat žádné promarněné minuty, jelikož to vše má nějaký význam. Líbilo se mi, že prakticky ta "nejškaredší" holka to dotáhla nejdál a třídní šašci zamrzli v jednom jediném bodě. Tak to totiž bývá i v realitě. Obsazení herců mi až tak špatné nepřijde a na jednu stranu chápu, že tvůrci chtěli naplnit kinosály, protože tyto herce má rád asi každý. Nutno podotknout, že tvorbu Michala Viewegha jsem ve filmu pocítila naplno a díky tomu jsem se i skvěle pobavila. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Kapka vtipu tam je, jinak moc nechapu ten zbytecny nadech dramatu, ktery nakonec stejne k nicemu nevedl. Dalsi z rady tech filmu, ktere jsou o nicem, nic neresi a brzy se na nej zapomene. Sokol je solidni herec, ale ta rada beckovych filmu, ve kterych ucinkuje je neprehlednutelna. Alespon na Krainovou, potazmo na Bartosovou je radost se divat... ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Mám rád tú hereckú dvojku, no najviac im to pristane len v krátkych humorných scénkach. Film asi nie je nič pre nich. Snažilo sa to o akúsi nostalgicko-trpkú komédiu s pohľadom na zlaté stredoškolské časy a myšlienkou o tom, ako ten čas rýchlo letí... Ale v závere ostala len tá trpkosť na jazyku. Podpriemer. 40/100 ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Vybíjená je chaotickou změtí nahodilých střípků z různých časových rovin, je humorná jen sporadicky a mnohem častěji upadá do sentimentu a melancholie. Svým vyzněním a atmosférou dost připomíná Sněženky a machry po 25 letech, ale jako kdyby nikdy neexistovali první Sněženky a machři. Nedrží moc pohromadě a rozpadá se do izolovaných scének, z nichž některé pozvedávají úroveň filmu díky schopným hercům, jiné zas působí až parodicky tím, jak jsou strašlivé. Delší recenze ZDE ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Já opravdu nejsem vieweghovský fanoušek, proto jsem šla na promítání s určitým předsudkem v sobě. A odešla jsem aniž bych si z toho odnesla jakýkoliv hlubší prožitek, ačkoliv film jako takový je řemeslně dobře zvládnutý a nikoliv bez zábavných momentů. Bohužel jsou ale tyto momenty protkány unylým a po polovině filmu velmi otravným fňukáním o tom jak to ošklivý holky mají blbý a jak vztahy lidem nevycházejí podle představ. Humor Genzera a Suchánka je už poněkud obstarožní. Zato mladí představitelé hlavních postav neudělali i přes svou relativní nezkušenost ostudu. Shrnuto a podtrženo, dívat se na to určitě dá, výraznější nuda nebyla, ale jinak je to film bez jakékoliv náboje. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Londýnskou předpremiéru navštívil také Woody Harrelson. Ačkoliv snímek nijak nekomentoval, byl patrně s filmem spokojen, protože po jeho skončení zůstal na besedu. Americký herec se na promítání objevil díky producentovi snímku Rudolfu Biermannovi, se kterým se zná od své návštěvy festivalu v Karlových Varech. (Zdroj: novinky.cz) (oje)
  • Natáčelo se také v lokalitách Neveklov, Nalžovice, Mukařov, Praha (Císařská louka, Holešovice), lom Štětkovice a na přehradě Slapy. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Natáčení probíhalo v průběhu srpna a září 2014. (Terva)

Reklama

Reklama