Reklama

Reklama

Barbie a Kouzelná dvířka

  • USA Barbie and the Secret Door
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohádkový muzikál, který musíte vidět! Barbie™ se představuje jako Alexa, nesmělá princezna, která ve svém království objevuje tajné dveře, za nimiž se nachází svérázná země plná kouzelných stvoření a překvapení. Tady Alexa potkává Romy a Nori, mořskou pannu a vílu, které jí povědí o jejich prohnané vládkyni jménem Malucia, jež chce ovládnout všechna kouzla z celé země. Alexa ke svému údivu zjišťuje, že v tomhle světě ovládá magické síly i ona a navíc je jediná, kdo může svým novým kamarádkám pomoci. Podívejte se, co se stane, když v sobě Alexa nalezne odvahu postavit se na správnou stranu a pozná, že přátelství je mnohem drahocennější než všechna kouzla. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (7)

Simbet 

všechny recenze uživatele

Princezna Alexa v údivu zjištuje, že je tajemný svět za kouzelnými dveřmi, já, zase, že kvalita Barbie postupně upadá. Všechno, co v této pohádce je, už tu někdy bylo, včetně podezřele povědomé hudby. Nevím, jestli už jim dochází nápady nebo záměrně tvůrci šahají po něčem osvědčeném a dost možná, že pro dětského diváka to má pořád stejné kouzlo, pro dospělého obdivovatele Barbie je to však rána pod pás. Pod dojmem tohoto filmu pravděpodobně přehodnotím všechny Barbie, některé jsem zcela určitě podhodnotila a jiné zase naopak. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Barbie vo svete fantasy prichádza opäť len s podpriemernou jednohubkou, ktorá sa môže páčiť naozaj len malým dievčatkám, ktoré majú rady farby, kúzla, víly a všeobecne vyčačané rozprávky. A hlavný záporák, malá odporná Malucia, ktorá mi liezla tak na nervy, že som myslel, že ošediviem. Tento diel jeden z tých slabších. 40 % ()

Reklama

piglit 

všechny recenze uživatele

Až v této epizodě jsem si uvědomil, že Berbie je zřetelným archetypem árijské dívky, která díky svým schopnostem a převaze nad neárijskou populací bezvýhradně dominuje. Pomáhá hájit a rozšiřovat lebensraum spřátelených národů a skupin, s okouzlující snadností potlačuje zlovolné podbytosti (Malucia). V Mattelu evidentně uvažují správně politicky a určitě fandí spřáteleným a vždy mírotvorným Palestincům! ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Kvalita Barbie je čím dál, tím nižší. Nevím proč, ale novější filmy s Barbie jsou plné písní, které jsou si neuvěřitelně podobné a nudné a ničím nejsou originální. ()

Yalka odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda, recyklace 100x ohraných motivů, místy fakt hodně trapné. Jediný nový prvek: dost neobvyklá záporačka. Bohužel pointa s ní byla lehce předvídatelná a shodila celý předchozí děj. Scény s ní jsou ale to jediné, co si pamatuju. Necelý měsíc po zhlédnutí už vůbec nevím, o čem to jinak bylo. Přetrval jen pocit, že šlo o jeden z úplně nejnudnějších barbie filmů. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama