Reklama

Reklama

Monster High: Monstrózní splynutí

(TV film)
  • USA Monster High: Freaky Fusion
Trailer

Obsahy(1)

Příšerky se vydávají zpátky v čase do počátků Monster High™, aby Frankie seznámily s jejím prapodivným původem! Tady potkávají Sparky, dospívající studentku posedlou neobvyklými formami života. Když ale Sparky následuje příšerky zpátky do Monster High™ dnešních dnů, události se nečekaně zvrtnou. Osm z nich totiž splyne ve čtyři hrůzu nahánějící příšerky – křížence. Teď budou muset opravdu spojit své síly, aby svá nová těla dokázaly ovládat a zastavily jeden z experimentů Sparky dřív, než bude dokonale nedokonalá Monster High™ nadobro zničena! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

#10. Monster High film Ty pozdní MH filmy jsou už opravdu hodně dobré. Mají delší stopáž, vymakané scénáře a neskutečně kreativní nové nápady, co se týče potenciálu pro nové hračky a hrací sety. Freaky Fusion je krásná pocta mýtu Victora Frankensteina za pomoci lásky ke steampunku. Je tu celá řada odkazů na klasické hororové filmy Universalu (a Hammeru) a nechybí ani variace na legendární scénu probuzení robotické Marie z Metropolis (1927). ()

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Překrásný monster high film, který má originální zápletku a jako vždy příjemné postavy, které jsou hezky animované, mají krásné oblečení a příjemný dabing. Téma hybridů je více než příhodné, zamyslel se někdo nad tím, že až bude mít děti Draculaura a Claud nebo Cleo a Deuce, že budou jejich děti taky hybridé? Mumie a medúza, to se ještě hodí, oba mají podobné předky a jejich rodiny si asi sednou, ale co upír a vlkodlak? To bude ještě náročné! Takže je fajn vidět, že si to tvůrci uvědomují. ()

Reklama

Renie42 

všechny recenze uživatele

Mám moc ráda příběhy o MH. Tenhle se mi obzvlášť líbil, téma o hybridech a splynutí v jedno tělo bylo zajímavý. ()

BLEEDER 

všechny recenze uživatele

Monster High: Monštruózne splynutie. Desiaty Monster High film rozhodne patrí medzi jedny z najlepších Monster High filmov. Nebudeme si klamať, že tento film má asi najlepšie finále zo všetkých. Monsterky nájdu laboratórium otca Robbecy Steam, v ktorom nájdu stroj času. Vrátia sa do roku 1814, aby zistili viac o predkoch Frankie. Pri návrate späť sa stroj pokazí a príšerky splynú dokopy. Rozoberajú sa tu veľmi zaujímavé témy ako rodina, či cestovanie časom. Aj keď mi začiatok a koniec filmu prišli skvelé, stred a jadro filmu boli trochu menej zaujímavé. Vidíme aj zlepšenie v grafike od predošlého Monster High filmu. Nové postavy sú fajn, no nenájdete si k nim nejaký väčší vzťah. Tak či tak je to stále jeden z najlepších Monster High filmov. 8/10 ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama