Reklama

Reklama

Právě volal tvůj milenec

(TV film)
Komedie / Krátkometrážní
Československo, 1989, 29 min

Režie:

Ivo Paukert

Předloha:

John Updike (povídka)

Scénář:

Jana Knitlová

Kamera:

Petr Čepický
(další profese)

Obsahy(1)

Hana Maciuchová a Jan Kanyza v úsměvném příběhu o rybách, návnadách a dalších mimomanželských strategiích. Vážené divačky, pokud si váš mužský protějšek mumlá nepřítomně cosi o rybách a návnadách, nenechte se ukolébat domněnkou, že je duchem u rybaření či jiných neškodných zábav. Všechno může být úplně jinak! Americký prozaik John Updike vymyslel celou teorii, ve které ryby a návnady hrají podstatnou roli v mimomanželské strategii. Více už v samotné televizní adaptaci povídky, kde excelují Hana Maciuchová a Jan Kanyza. Režie se ujal Ivo Paukert. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Marthos 

všechny recenze uživatele

Příliš machiavellistické, než aby to byla pravda. Brilantní manželský rozhovor Hany Maciuchové a Jana Kanyzy o mimomanželských návnadách a úlovcích, prostoupený zdravým ironickým nadhledem, bohužel lehce kazí nevhodné soudobé aranžmá. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Protože mně zrovna žádný milenec nevolal, koukala jsem na tuto nevtipnou inscenaci s dementními dialogy, které tímto uděluji jednu hvězdu za Kanyzu a Maciuchovou, protože jim to tady oběma dost sluší, ale to je tak všechno. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Hana Maciuchová a Jan Kanyza to rozehráli ve velkém stylu, jejich dialogy jsou cítit opravdovostí, protkané humorem a ironií.. Moc pěkné pokoukání, taková milá malá věcička a já se u ní tak skvěle bavila, u mě spokojenost.. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Vysloveně báječná TV mini podle kvalitní předlohy. Miluju Maciuchovou v mileneckých dialozích. Až do nedávna bych hlasovala především pro její párování s Lasicou, ale jaké to bylo překvapení, že se skvěle sehraje i s Kanyzou? Malá radost. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama