Reklama

Reklama

VOD (1)

Patnáctileté dívky Colleen Collette (Lily-Rose Depp) a Colleen McKenzie (Harley Quinn Smith) jsou posedlé jógou, milují své smartphony a nenávidí svou brigádu v obchodě se smíšeným zbožím Eh-2-Zed v Manitobanu. Ale když pradávné zlo povstane zpod kůry Kanady a ohrozí jejich vytoužené pozvání na velkou párty, děvčata spojí síly s legendárním lovcem lidí Guyem Lapointem (Johnny Depp), aby společně bojovali o své životy. (noelcoward73)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (66)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Dve najlepšie kamarátky z Winnipegu, ktorých jedinou zábavou je hranie sa s mobilom a cvičenie jogy, pracujú v malom obchode. Táto práca ich nebaví, ale keďže obchod patrí rodičom jednej z nich, robia si čo chcú. Keď dostanú pozvánku na párty so staršími žiakmi z ich školy, začnú sa predčasne radovať, lenže neskôr sa dozvedia, že sú nútené v ten večer pracovať. To však neznamená, že to bude len ďalší nezáživný večer strávený v obchode s minimom zákazníkov. V ich meste sa totiž prebudí tajomné zlo, ktoré bolo v Kanade ukryté viac ako 70 rokov. Otázkou je však to, či sa dvom neschopným tínedžerkam a pochybnému detektívovi podarí toto zlo zastaviť a zachrániť tak Kanadu pred hroziacim nebezpečenstvom. -Nazisploitation po desiatkach rokov ožíva! Nie tak úplne, ale pár prvkov tohto zabudnutého subžánru sa tu objavilo. Kevin Smith je velmi populárnym tvorcom, ale keďže sa nevenuje primárne hororu, velmi ho nepoznám. Z osobného hladiska však musím povedať, že oproti Tusk je Yoga Hosers ovela podmanivejšie a pôsobí ovela lepšie. Zatial čo Tusk neponúkol takmer žiadne sympatické postavy, tu pôsobia obe hlavné postavy naozaj pozitívne a zaujímavo. Rovnako sa mi Tusk zdal strašne dlhý, plný nekonečných záberov a siahodlhých nezáživných rozhovorov, čo sa tu úplne zmenilo a všetko je neustále plné akcie. Rating PG-13 obmedzil nejaké kvalitnejšie gore, ale keďže toto nie je projekt cielený len na hororových fanúšikov, tak mi u Yoga Hosers tento rating až tak nevadí. Osobne som rád, že sa Kevin Smith snaží priniesť horor aj medzi mladšie publikum vo forme, ktorá dokáže zaujať a ktorú tu zakomplexovaní ludia samozrejme budú kritizovať. Mňa však tento štýl, ktorý mixuje komédiu a horor, vždy pobaví a mám taký pocit, že by Moose Jaws mohli byť najsilnejším článkom True North trilogy, pretože námet moose čelustí znie ako maximální šílenost. + 4 herci z Tusk + 2 herečky z Tusk + herečka z #Horror a Antibirth + herec z Jeepers Creepers, Drag Me to Hell a Tusk + herečka z Life After Beth + herečka z Tusk a Holidays + herec z Holidays ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Subjektívne znesiteľnejšie ako režisérov predošlý počin, ktorý sa bral navyše zbytočne vážne, no objektívne ešte horšie. Taký úpadok sa len tak nevidí - Yoga Hosers má možno o niečo sympatickejšie postavy a dva obstojné hudobné čísla, ale po skutočnom humore tu nie je ani stopy, bizarnosť je na maxime a zápletka nedáva ani najmenší zmysel. Vidím len dve možnosti - buď sa Kevin Smith zbláznil, alebo ide o úmyselný no veľmi nešikovne vztýčený prostredník klasickej hollywoodskej tvorbe. Smutné sú každopádne obe možnosti. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Kevin Smith se pomátl už před několika lety, nyní to bohužel jen potvrzuje. Tvůrce, který kdysi pozurážel všechny okolo a ničil bránice diváků, momentálně jen zoufale přešlapuje na místě, dávno není tím drzým chlapíkem a dávno zmizel z námi milovaného New Jersey, kde mu i jeho hrdinům bylo o poznání lépe. Tím, že tyhle dvě trubky pracují v obchodě, chtěl možná připomenout milované losery, kteří se kopali do zadku a štvali své zákazníky, jenže tehdy se mluvilo o docela důležitých věcech, dialogy byly vypointované, rychle nás přetáhly na svou stranu a stejnou vlnu. A byl z toho ďábelsky vtipný kult. Naše závislačky na mobilech a józe jen melou kraviny, těží z toho, že jednu obsadil otec režisér (a scénárista) a druhá má slavné rodiče rovnou oba a oba se na plátně ztrapňují. Dcerky nicméně nejsou úplná dřeva, Lily-Rose Melody Depp obzvlášť ne, jen by potřebovaly méně unavený a méně zbytečný kus. Potápíme se a přerostlý teenager Smith je zatraceně mizerným kapitánem. Navíc ty dvě hvězdy jsou dost velkorysé. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hm. Tak Smithovi už jsem přestal rozumět úplně. Film od filmu si vybírá ujetější a absurdnější témata a filmu od filmu zabředává do větších a hlubších sraček. Tohle jen jen prostě o tom, že si Deppovi a Smithovi vyrazili s několika přáteli na dovolenou a tohle tam natočili. Herecky bída, vtip nula. Těch 5% je za Glam Skanks a jejich muziku. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Omnoho viac ako druh subžánru, by ma ako neznalého žánru (netvrdím, že ním som) zaujímalo, o aký film sa vlastne jedná, keď ako laik kliknem na "Yoga Hosers" a vidím striedať odpad so 4 ☆ ako čupka vodičov kamiónov. Som naozaj zvedavý čo k tomuto filmu napíšu podaktorí hororo znalci, ktorých vek hraničí s tým mojim, lebo toto je podľa mňa jedna teen sračka určená najmä pre násť ročných (ak nie nižšiu vekovú kategóriu). Rozmýšľal som či tomu šmarím "odpad" ako väčšina (ktorým to v tomto prípade nezazlievam), no napriek tomu že je to na hrane, tú jednu z ľútosti k nápadu spackať niečo originálne nakoniec udelím - 25% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 24. ledna 2016 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)
  • Natáčení skončilo 12. 1. 2015, poslední natáčecí den se dělaly převážně efekty. (kellne)

Reklama

Reklama