Reklama

Reklama

What a Hunt!

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Velká Británie, 2013, 2 min

Režie:

Steve Cutts

Recenze (9)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Až se bude volit král agitačních filmů, tak tahle záležitost s přehledem vyhraje a na hlavu porazí severokorejský tříhodinový opus o pěstiteli rýže, kterému zlí imperialisté sabotují zahrádku a je zachráněn hrdinným Kimem v rudé peleríně. Neberte mě špatně, zvířenu je třeba chránit, ale tahle forma se velmi nepovedla, je zoufale prvoplánová a s čestnou výjimkou zabitého tygra z krabice od cerálií i zoufale postrádající nadsázku, navíc s animací, která je absolutně nudná a odfláklá. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Toto si dovolí málokto. V dnešnej dobe hádam iba David Lynch a Steve Cutts. Zvieratká, teda hrdinov kreslených seriálov, neloví bohatý biely muž ale AFROAMERICKÁ ŽENA!!! Tak na toto, v období liberálneho fašizmu treba odvahu, aj keď je pravdou že v roku 2013 to predsa len ešte nebola tak agresívna a masívna agitka. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+1* jedna ze starších a ne tolik nápaditých prací Steve Cuttse, kde jeden nápad stále dokola opakuje. Tohle asi neovlivní nikoho ... nebo se mílím? [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: X /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

LuiCJ odpad!

všechny recenze uživatele

Áno som za to aby ľudia nelovili zvieratá iba tak, pre zábavu, trofeje atď., ale toto? Spracovanie tejto témy je úbohé a otrasné. Poďme zabíjať (strašnou animáciou) zvieratá z iných výborných animovaných filmov. Steve Cutts tým, že naráža na tieto postavy ich totálne zneucťuje a ešte takto!? Zbytočnosť, bez ktorej by bol svet krajší. ()

Reklama

Reklama