Reklama

Reklama

Pauza

  • Švýcarsko Pause
Trailer 2

Obsahy(1)

Sami je lenivý muzikant, kterého velmi překvapí, když mu jeho dívka Julia oznámí, že potřebuje pauzu. Za pomoci stárnoucího přítele Fernanda se jí pokusí dokázat, že ona je pro něj ta jediná na světě. Je zima a mladý muzikant Sami přežívá v autě poté, co dostal kopačky. K benzínové pumpě dorazí sympatická dívka Julia s prázdnou nádrží. Slovo dá slovo a Julia přijme Samiho pozvání do jeho skromného autopříbytku. O čtyři roky a jeden univerzitní titul později si Julia najde pořádnou práci, zatímco Sami pořád hraje country se svým sedmdesátiletým přítelem Fernandem. Fernand je kytarový virtuóz žijící v domově pro seniory, kde společně se Samim dokáží nad sklenicí vína jamovat celé hodiny. Julii přestane bavit Samiho bezstarostný a nezodpovědný přístup k životu, proto mu oznámí, že si potřebuje dát pauzu. Sami najednou nemá nic než kytaru a bolavé srdce. Dokáže Julii přesvědčit, že je pro něj ta jediná na světě? (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (5)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Švýcarská filmová specialitka je komedie, která za žádných okolností není normální. Spíš je hodně divná a snad pokaždý svojí divností u mě nepřekročí lepší hodnocení, než tři hvězdy. Jednou to bylo o rodině, co bydlela u dálnice. Po druhý to bylo o nějaký tlustý babě, co měla doma strašnej bordel. Teď je to zase o umělcích, kteří neví, co chtějí. Možná ale, že jsem na Švýcary až moc kritickej, protože se nemůžu zbavit pocitu, že jako národ mají úplně všechno, co si namanou a těžko se u nich vymejšlí něco, co by dokázalo zaujmout zbytek evropských národů. Každopádně uznávám, že ten kluk docela fajnově hrál, furt lepší, než nejlepší švýcarský hudební klenot – DJ Bobo. ()

IsaacNewton 

všechny recenze uživatele

Snímek, který pohladí po duši snad úplně každého :-) A k tomu krásný hudba a milý příběh se skvělými herci. Doslova "skromný film", který si na nic nehraje, ale dokáže vykouzlit úsměv... ()

Reklama

rakosabasta 

všechny recenze uživatele

Příjemné. Věrohodné situace a dialogy - ženské vs. mužské myšlení, stáří vs. mládí, bio život x globalizace atd. Skvělá hudba. Hezká myšlenka. ()

koza3 

všechny recenze uživatele

Krásná romantička. Obyčejné prostředí pro obyčejné lidi a jejich obyčejné životy. Chyběl mi takovýto snímek. Pár originálních vtípků, sympatický hlavní hrdina a máme z toho čtyři hvězdy. Moje premiéra na FebioFestu určitě nezklamala :-) ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama