Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Yvonna (Mahulena Bočanová) si celý život přála být herečkou, její sen se ovšem nesplnil a ve svých čtyřiceti letech už s žádnou závratnou kariérou ani nepočítá. Svůj velký sen si proto chce splnit prostřednictvím své půvabné dcery. Svoji touhu po slávě je rozhodnutá ukojit za každou cenu! Svoji nezletilou dceru proto neváhá nabídnout slavnému režisérovi (Norbert Lichý), o kterém je známo, že miluje mladinké dívky. Kam až může matka zajít? Dívka se po castingu a po společném víkendu s režisérem změní a přestává komunikovat s okolím. Yvonna tuší, k čemu tam došlo, a tiše tomu přihlíží... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (5)

triatlet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Schopnost režiséra zachytit dramatickou situaci je nulová. Ne že by "podobné režisérské ochutnávání" a "aktivní matky" byly nevěrohodné, ale zpracování hraničí s parodií. xxx A jestliže se samotná "stopa života" občas snad vydá nějakým směrem, tak rodinné, případně pracovní pseudoproblémy lékařů působí vyloženě komicky. ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Chci vaši dceru ochutnávat." (Koukám, že i TV Barrandov v tom má bordel, zdá se mi totiž trochu divný, že by Bočanová alias matka seděla v autě před Lichého chatkou celý víkend.... ) ()

erion26 

všechny recenze uživatele

Tak tohle by snad žádná matka udělat nemohla..... Starému prasákovi přiveze 13ti letou dceru a sama venku brečí v autě. To je moc, promiňte. ()

Reklama

Reklama