Reklama

Reklama

Night Visitor

Trailer

Obsahy(1)

Život Billa Coltona, notorického klamára v tínedžerskom veku, sa ocitne v ohrození potom, čo sa pokúsi presvedčiť políciu, že jeho najneobľúbenejší učiteľ je satanista so záľubou v mučení a vraždení prostitútok. Billymu nikto neverí, preto sa obráti s prosbou o pomoc na bývalého policajta, niekdajšieho partnera svojho zosnulého otca. (helljahve)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

hladass 

všechny recenze uživatele

Billy Colton je nenapravitelný lhář, proto se není čemu co divit, když je jednu noc svědkem smrti své krásné sousedky prostitutky a za vraha označí svého učitele dějepisu Willarda, nikdo mu moc nevěří... Proto se musí postavit svému učiteli sám se svou dívkou a kamarádem svého otce, bývalým policistou... Night Visitor je klasický produkt konce osmdesátých let, satanský horor, který se sám nebere moc vážně, není moc krvavý (prakticky vůbec) a za celý film se neobjeví ani jedna bradavka (což trochu zamrzí)... Ale co už, člověk nemůže mít všechno a béčkové osmdesátkové horory stejně vyhledávám pro jejich neopakovatelnou atmosféru a odlehčené, lehce naivní příběhy a přesně to mi Night Visitor nabídl... Takže pokud máte rádi osmdeátkové béčka (a Night Visitor je béčko jako stehno), budete určitě stejně jako já spokojeni... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tenhle film si žádá ostřejší komentář. Hlavním hrdinou je prolhaný ultrablb, hovado a posera, jehož přítelkyně se chová jako kráva. Co za debila tohle mohlo napsat? (Randal Viscovich) Těšil jsem se, že budou oba vykucháni, vyvrženi, staženi z kůže a sťati... tak snad v jiném filmu. Sám film má dobré téma - kdosi vraždí šlapky, které unáší v černém autě (oblíbený dopravní prostředek 80.let). Záhy se ukáže pravda - jde o oběti satanských rituálů (mimochodem při obětování jedné z nich je vidět megabradavka). Satanská mše je vůbec nejlepší z celého filmu, i když by klidně mohla být krvavější. Za ni a občasné chvilky napětí dávam 3*, tedy průměr. První polovina filmu je ovšem naprostá tragédie jako vystřižená z úpadkových amerických seriálů o životě tamější mládeže. V 80.letech vzniklo spousta velmi kvalitní hudby, zde by rozhodně sedla nějaká gotika (Bauhaus, Sisters of Mercy, Siouxsie, Cure apod.). Bohužel, hned v úvodu se rozezní nejhorší srajda tehdejšího středního proudu. Škoda. Mohl to být hezký satanský film pro Valpuržinu noc...jenže nebyl. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Film je založený na tak neuveriteľnej pointe, že satanistickým vrahom je miestny stredoškolský profesor histórie. Vyzerá to ako vtip, ale nie, nie je to bohužiaľ vtip. A ešte ako suverénne, aj pri styku so zákonom, sa tvári. Napriek sympatickému osadenstvu film zlyháva na zbytočných komických prvkoch, ktoré degradujú akú-takú trilerovú atmosféru. Miestami to vyzerá na vcelku nenáročné tínedžerské dobrodružstvo. Škoda, že si dlhšie nezahrala Shannon Tweed. ()

Reklama

Reklama